Horoscop zilnic 29 mai 2021. Vărsătorii își fac griji în legătură cu cineva drag, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize și oportunități neașteptate în planul financiar, prin intermediul prietenilor sau de la persoane de la care nu te aștepți. Te preocupă și activitatea profesională, mai ales că nu ești de acord cu deciziile șefilor. Recomandarea este să amâni activitățile importante și să dai dovadă de stăpânire de sine.

 

Taur

 

Dacă în prima parte a zilei ești predispusă la iritabilitate și tensiuni atunci când comunici, în cea de-a doua parte, dispui de multă energie și susținere astrală pentru a-ți împlini un vis. Trebuie doar să nu renunți și să abandonezi drumul pe care ai pornit.

 

Gemeni

 

Situația financiară ar putea să se îmbunătățească, astăzi, datorită administrării raționale a finanțelor. Ai renunțat la cheltuielile inutile pentru o perioadă. În planul sentimental este posibil să fii decepționată, confuză, din cauza unor evenimente apărute de curând în cuplu.

 

Rac

 

S-ar putea, în prima parte a zilei, să intri în conflict cu partenerul de cuplu din cauza contextului astral, care îți aduce iritare și predispune la tensiune. Tinzi să îți asumi mai multe riscuri decât de obicei și astrele te îndeamnă să nu inițiezi activități importante. Posibil să apară unele surprize de natură financiară, să cheltui o sumă de bani pe o reparație în casă.

 

Leu

 

Schimbările din ultima perioadă de la locul de muncă îți aduc o stare de nesiguranță. Contextul astral de astăzi este favorabil surprizelor venite de la prieteni/colegi de serviciu, care te sprijină într-un demers.  

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de socializare, distracție și petrecere a timpului într-un mod plăcut. Creativitatea este la cote înalte. Totodată, te poți dedica studiului sau unor activități care-ți fac plăcere, o pasiune. Dacă ești nevoită să lucrezi sau să te ocupi de chestiunile gospodărești, ai un randament ridicat și ești multumită de rezultate.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru familie și activitățile gospodărești. Atenție, însă, că te poți face greu înțeleasă sau poți interpreta greșit ce ți se comunică mai ales în planul sentimental!

 

Scorpion

 

Te preocupă, astăzi, relațiile cu rudele, cu prietenii plecați în afara țării, dar și acumularea de cunoștințe, învățarea unor lucruri noi sau faci planuri pentru o călătorie. Pot să apară și surprize din partea partenerului sau primești neașteptat o propunere de serviciu sau de colaborare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de natură financiară, plăcute sau mai puțin plăcute. Ai o neliniște și o dificultate în a-ți găsi locul, însă ai susținerea partenerului pe toate planurile. Posibil să fii nevoită să faci niște cheltuieli neprevăzute.

 

Capricorn

 

Și astăzi Luna îți traversează semnul zodiacal și astrele îți recomandă să fii temperată în acțiuni și manifestări, pentru că tinzi să intri în conflicte. Partenerul ar putea să-ți reproșeze că ești prea rece, serioasă și preocupată de sfera profesională.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să te simți fără energie, tensionată și suprasolicitată, poate și pentru faptul că îți faci prea multe griji în legătură cu o situație de la locul de muncă sau în legătură cu cineva drag. Apar surprize neașteptate în familie și conflicte din cauza mentalităților diferite.

 

Pești

 

Un proiect avut în derulare stagnează și de aici pot interveni conflicte cu cei cu care desfășori activități. Ești predispusă la tensiuni, iritare și la reacții bruște. Dacă primești invitația unor prieteni de a ieși în oraș sau a le face o vizită, refuzi, pentru că nu te afli în cea mai bună formă și nu vrei să strici și altora starea.

 

 

Prințul William cerut în casatorie!

related posts

Modifică setările cookies