Horoscop zilnic 29 mai 2022. Săgetătorii iau decizii importante în planul amoros, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 29 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ziua de astăzi se anunță cu surprize neașteptate în planul financiar, cheltuieli neprezătute sau discuții/negocieri pentru un proiect nou. Conjuncția lui Marte, guvernatorul tău, cu Jupiter, marele benefic, formată în casa identității, te ajută să începi o etapă nouă, să o iei pe un drum nou.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai niște reacții neașteptate în raport cu partenerul sau cu interlocutorii cu care intri în contact. Totodată, te faci remarcată, ai o viață socială activă, ieși în față și-ți expui părerile și ideile. În planul sentimental, deși îți dorești mai multă acțiune și nu se întâmplă, toate trăirile pe care le ai, încerci să le direcționezi spre alte lucruri, pentru a-ți consuma energia.

 

Gemeni


Conjuncția lui Marte cu Jupiter, marele benefic, care se formează de astăzi și are efect mai multe zile, îți aduce preocupări pentru planurile de viitor, pentru relațiile de prietenie. Simți o energie amplificată și lucrurile se pot desfășura foarte repede în aceste domenii, fără să-ți dai seama, când ai luat niște decizii. Jupiter vine cu oportunități, așa că fii atentă la tot ce vine dinspre prieteni!

 

Rac

 

Contextul astral aduce multă energie la nivelul sferei profesionale și oportunități, deopotrivă. Deși traversezi o perioadă mai stresată la serviciu, rezultatele profesionale nu vor întârzia să apară, așa că vei avea și motive să te bucuri. Conjuncția lui Marte și Jupiter, din casa carierei anunță o desfășurare rapidă a evenimentelor. Atenție la riscuri și fii atentă la orice detaliu, pentru că altfel îți poți strica imaginea!

 

Leu

 

Evenimente neprevăzute pot avea loc, astăzi, în sectorul profesional, în relațiile cu diferite instituții, de la care aștepți răspunsuri sau dacă te afli într-o călătorie în străinătate, într-un sejur sau într-o delegație. Ziua este presărată cu surprize, așa că așteaptă-te la provocări! Conjuncția lui Marte, planeta acțiunii, cu Jupiter, din casa călătoriilor, schimburilor de experiență și a credințelor, îți poate aduce un drum nou, în urma unor experiențe sau schimbare de principii.

 

Fecioară

 

Conjuncția lui Marte cu Jupiter, care se formează în casa intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, creditele, împrumuturile, datoriile, vine cu noi etape și cu decizii rapide privind achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare pentru casă. Totodată, veștile care-ți parvin, astăzi, de la rude sau prieteni din străinătate, s-ar putea să-ți modifice programul vacanței.

 

Balanță

 

Conjuncția lui Marte cu Jupiter, marele benefic, din casa relațiilor și căsătoriei, dar și a parteneriatelor profesionale, îți aduce impulsul de a face niște schimbări. Lucrurile se pot desfășura rapid și apar oportunități de a începe o etapă nouă în relație. S-ar putea să nu te gândești prea mult și să iei decizia de a te logodi/căsători, fără să stai pe gânduri sau să ții cont de părerea sau opiniile rudelor.

 

Scorpion


Conjuncția lui Marte, guvernatorul tău, cu Jupiter, marele benefic, se formează, astăzi, în sectorul muncii și sănătății și vine cu decizii de a merge pe un drum nou sau de a face niște schimbări bruște. Tot astăzi, apar oportunități neașteptate în planul relațiilor sau parteneriatelor profesionale, în urma unor conversații cu prietenii.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce evenimente neașteptate în planul muncii sau sănătății, evenimente bruște, care-ți pot schimba direcția profesională. S-ar putea să accepți unele propuneri venite de la cineva din anturaj sau din grupul de foști colegi. Conjuncția lui Marte cu Jupiter, guvernatorul tău, care se formează, astăzi, în sectorul sentimental, aduce decizii importante în planul amoros, dar și oportunități de a merge pe un drum nou.

 

Capricorn

 

Conjuncția lui Marte cu Jupiter, marele benefic, care se formează, astăzi, în sectorul vieții de familie, locuinței, relațiilor cu părinții, patrimoniului, vine cu oportunități de a face o schimbare radicală în viața personală, privind o mutare, întemeierea unei familii, mărirea familiei sau a casei. În planul sentimental și al copiilor, ai putea lua decizia de a deveni părinte sau poate afli că vei deveni părinte.

 

Vărsător

 

Casa și familia te preocupă astăzi, iar conjuncția Lunii cu Uranus, guvernatorul tău, îți aduce impulsul de a face niște schimbări majore în viața ta. Posibil să primești și niște vești neașteptate de la familie. Totodată, conjuncția lui Marte cu Jupiter, marele benefic, plasată în casa comunicării și gândirii, te ajută să iei decizii rapide.

 

Pești

 

Conjuncția lui Marte cu Jupiter, marele benefic, care se formează, astăzi, în casa financiară, îți aduce oportunități de a-ți mări veniturile și intrarea pe un drum nou. Atenție, însă, că vei avea tendința să faci cheltuieli exagerate și să te întinzi mai mult decât îți poți permite! Conjuncția Lunii cu Uranus, din casa comunicării, îți poate aduce vești neașteptate sau tu iei niște decizii cu care vei surprinde pe toată lumea.

related posts

Modifică setările cookies