Horoscop zilnic 29 martie 2020. Fecioarele vor fura lumina reflectoarelor, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 29 martie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi te face să fii mult mai comunicativă decât zilele trecute. Astfel, iei legătura cu prietenii sau cu foștii colegi cu care nu ai mai vorbit de mult să afli ultimele vești. Posibil ca unui apropiat să i te destăinui cu privire la ce ai de gând să faci în următoarea perioadă în relație.

Taur

Cineva din anturaj îți cere un ajutor financiar, însă amâni răspunsul până te sfătuiești cu partenerul de cuplu, dacă să îl ajuți sau nu. Au existat în trecut niște probleme când l-ai mai ajutat cu bani și nu s-a ținut de promisiune cu returnarea la timp a datoriei.

Gemeni

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează semnul zodiacal, îți imprimă o stare bună, mai ales că ești mulțumită de ceea ce ai reușit să obții în această săptămână în planul profesional. Lucrurile s-au mișcat în direcția dorită de tine și ești impresionată de acțiunile șefilor.

Rac

Poate nu te simți în formă astăzi, pentru că experimentezi o stare psihică mai puțin bună, însă faptul că stai departe de orice agitație cotidiană și suprasolicitare profesională, ar putea să te ajute să te reechilibrezi și să începi un proces de introspecție a vieții, dar și a lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă.

Leu

Cooperezi foarte bine astăzi cu prietenii, vă susțineți reciproc și din toate dialogurile pe care le aveți, că aveți dispoziție de povești, poate să încolțească o idee de afacere. Așadar, în următoarea perioadă ar fi bine să cautați susținere financiară sau să cooptați mai mulți prieteni, care să contribuie fiecare cu puțin pentru a pune pe roate afacerea.

Fecioară

Contextul astral de astăzi te aduce în atenția tuturor, chit că este pe mediile sociale moderne. Faci un anunț legat de relația de cuplu sau legat de încheierea unui parteneriat important în sfera profesională. Oricare ar fi, ești fericită să împărtășești și cu alții veștile.

Balanță

Astăzi, iei legătură cu persoane aflate în străinătate sau în alte orașe și te asiguri că sunt bine. Posibil să fi avut în trecut tot felul de neînțelegeri cu acestea, însă ai realizat că nu merită să stați certați, mai ales dacă îți sunt rude. În ce privește starea sănătății, te simți bine și datorită stării psihice care s-a îmbunătățit, pentru că ți s-au schimbat principiile după care te ghidezi în viață.

Scorpion

Luna îți traversează astăzi casa transformărilor profunde și este posibil să fii mai interesată de tot ce semnifică fenomenul renașterii, regenerării sau cum să faci să redirecționezi toată energia interioară de care dispui. Cum Luna traversează zodia Gemeni, este o zi bună de studiu și de a înțelege multe aspecte care te interesează în mod special.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te avertizează că vei intra destul de ușor în conflicte cu partenerul din cauza unor probleme apărute în locuință, care privesc o mutare amânată sau cheltuielile casei. Înainte să ripostezi, ar fi bine să analizezi și propunerile partenerului.

Capricorn

Activitățile casnice, gospodărești, dar și unele sarcini de la locul de muncă vor fi preocuparea ta principală de astăzi. Contextul astral susține comunicarea, așa că este posibil să vorbești toată ziua la telefon sau să faci schimb de emailuri cu colegii sau cu persoane aflate departe.

Vărsător

Cum Luna îți traversează astăzi casa creației, distracției, activităților artistice, de îndemânare și relațiile cu copiii, se anunță o zi în care vei avea tot felul de idei, la fel de orginale ca de obicei, de a petrece timpul într-un mod plăcut.

Pești

Astăzi, faci ședință de familie sau iei legătura cu unii membrii prin mijloacele moderne. Posibil o mutare sau o acțiune de vânzare, cumpărare sau închiriere să se amâne sau dacă sunteți mai mulți care administrați un imobil, care trebuie împărțit, decideți de comun acord ce veți face în viitor.

Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul

related posts