Horoscop zilnic 29 martie 2021. Berbecii descoperă secrete ireale despre persoana iubită, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 29 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Este posibil ca astăzi să afli niște secrete legate de partenerul de cuplu și să nu te mulțumești doar cu informațiile care-ți parvin, ci să începi și tu să cauți să afli mai multe. Nu vrei încă să deschizi un dialog cu acesta până nu te convingi că informațiile pe care le ai sunt adevărate.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi aglomerată la locul de muncă, cu multe provocări și cu solicitări, unele din partea unor colegi a căror ajutor ți-l vei oferi pentru a administra un buget cât mai eficient. Dacă ești în căutare de loc de muncă, ai toate șansele să fii chemată la un interviu.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru planificarea unor zile de vacanță, pentru petrecerea timpului cu copiii sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, implicarea într-un proiect de grup îți aduce șansa să cunoști persoane noi cu care să legi legături strânse.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să nu reușești să faci față solicitărilor de acasă, așa cum ți-ai dori, pentru că responsabilitățile profesionale îți ocupă mai tot timpul. Așadar, trebuie să fii precaută în ceea ce privește echilibrul dintre viața de familie și carieră și să încerci să eviți niște dialoguri tensionate cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi îți întărește convingerile și principiile personale, mai ales dacă vei avea niște dialoguri interesante cu cineva apropiat. Acorzi o atenție sporită comunicării și informațiilor care ajung la tine, în urma cărora îți vei baza deciziile.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, pentru cheltuieli. Chiar dacă este recomandat să fii mai precaută în planul financiar și să nu achiziționezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie acum, fix asta vei face, pentru că tentația este mare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te invită să acorzi o mai mare atenție propriei tale vitalități, mai ales că Luna îți traversează zodia. Important este și modul cum te raportezi la ceilalți, în special la partenerul de cuplu sau la cei cu care desfășori activități profesionale. Posibil să primești o propunere de a face o schimbare, însă amâni răspunsul.

 

Scorpion

 

Tensiunile acumulate sau stresul de la serviciu, pentru a rezolva în permanență probleme urgente, ar putea să-ți afecteze sănătatea dacă nu te odihnești mai mult sau îți iei câteva zile de concediu. Dacă nu reușești să faci o pauză, măcar prioritizează sarcinile și nu te mai suprasolicita! Dacă te simți atrasă de un coleg, mai așteaptă până să-i dai de înțeles.

 

Săgetător


Astăzi, preocupările tale principale vor avea legătură cu activitățile desfășurate pentru un proiect pe termen lung. Vei avea susținere și poți să-ți planifici activitățile viitoare. În sfera sentimentală sau în relația cu copiii, dacă ești părinte, ai putea să ajungi la un consens. Încearcă și atenuează din timp orice situație care ar putea escalada într-un conflict!

 

Capricorn

 

Astăzi, te afli față în față cu o propunere tentantă de job. Contextul este favorabil și din punct de vedere financiar. Deși primul impuls este să accepți, ceva te reține și amâni câteva zile decizia. În partea a doua a zilei, primești vești de la prietenii din străinătate.

 

Vărsător

 

Astăzi, poți înregistra un succes în carieră, privind studiile sau cursurile de pregătire profesională. Vei căpăta mai multă încredere în tine și ești deschisă să-ți lărgești orizonturile cunoașterii. Dacă trebuie să pleci într-o călătorie sau într-o delegație în interes de serviciu, verifică dacă ai totul pregătit, acte, documente, rezervări, pentru că este posibil să apară unele surprize neașteptate.

 

Pești

 

Astăzi, ar trebui să încerci să ții sub control situația financiară și poate ar fi bine să începi prin reducerea cheltuielilor. Totodată, sunt șanse să ai parte de mici sume de bani, venite de la partener, pe care ar trebui să le pui deoparte în conturile de economii.

Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Baneasa

related posts

Modifică setările cookies