Horoscop zilnic 29 martie 2022. Scorpionii ar putea cuceri pe cineva din anturajul lor, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 29 martie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna ajunge, astăzi, în zodia Pești și se anunță o zi favorabilă recuperării, reechilibrării fizice și psihice. Tinzi să ai dialoguri cu persoane apropiate, de suflet, cărora le poți împărtăși din trăirile și sentimentele tale. La serviciu, te simți bine, când sari în ajutorul colegilor.

 

Taur

 

S-ar putea, astăzi, să lași de la tine in dialogurile cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități. Nu mai ești așa hotărâtă să-ți susții cu tărie punctele de vedere. Relațiile sunt plăcute și armonioase. Totuși, ai grijă și nu te lăsa păcălită, dacă ți se face o propunere, în care termenii contractului nu sunt clari!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce simpatie și apreciere din partea colegilor sau a șefilor, cărora le livrezi o situație într-un timp record. În partea a doua a zilei, poți avea dialoguri plăcute cu partenerul de cuplu sau cu cineva din anturaj, care-ți face avansuri.

 

Rac

 

Registrul astral al zilei de astăzi vine cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, a unor situații care au legătură cu o formă de învățământ, un curs, o perfecționare profesională. Pe seară, ai dispoziție de studiu, lucrezi la un proiect sau citești, îți lărgești orizonturile cunoașterii, ai dialoguri plăcute cu persoane, cu care ai aceleași principii de viață.

 

Leu

 

Găsești, astăzi, o soluție la o chestiune financiară sau poate încasezi niște sume de bani mai mari. S-ar putea să negociezi un contract, să-ți suplimentezi veniturile dintr-o activitate extrajob, să-ți valorifici o pasiune, să faci un comision unui prieten apropiat, care apoi îți face un cadou, pentru a-ți mulțumi.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu împăcări cu partenerul de cuplu, cu armonie și soluții pentru a rezolva un conflict, o dispută, un proces, un partaj. În partea a doua a zilei, te preocupă o plecare, o călătorie în străinătate, participarea la evenimente sociale, culturale, prezentarea unui proiect sau a unei lucrări în fața unui public sau a unei comisii.

 

Balanță


Dacă ai avut unele probleme de sănătate, un randament mai scăzut din cauza oboselii și a suprasolicitării, află că astăzi găsești soluția să-ți revii. Poate un tratament dă roade sau apelezi la medicina alternativă. Oricum ar fi situația, ideea este că reușești să te reechilibrezi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente plăcute în planul sentimental, al vieții afective. S-ar putea să cucerești pe cineva din grupul pe care îl freceventezi, de la serviciu sau de la școală, dacă urmezi o formă de învățământ. Totul este să fii deschisă și să ai încredere că lucruri bune se pot întâmpla în planul iubirii.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Te simți bine în compania celor dragi și preferi să-ți petreci timpul în intimitatea căminului. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să faci o vizită părinților sau poate aceștia te vizitează.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi aduce o perioadă favorabilă comunicării, negocierilor, înțelegerilor, întâlnirilor cu partenerii de afaceri și deplasărilor. Profită de contextul astral și obține ceea ce ai nevoie, pentru că vei știi cum să ceri!

 

Vărsător

 

Astăzi, se anunță o zi cu multe planuri financiare. S-ar putea să încasezi niște sume de bani neașteptate: plătești mai mult la o factură, un impozit, o taxă și ți se returnează o sumă de bani sau cineva din anturaj vine cu o propunere de afacere. Te entuziasmezi și începi să faci un plan de acțiune.

 

Pești

 

Luna se află, astăzi, în semnul nașterii tale și-ți aduce liniște, calm și o stare generală bună. Te ocupi de tine și imaginea ta, dar și de sectorul profesional, unde, se pare, că munca ți-este apreciată. Înregistrezi succese și șansa de a începe un proiect sau un job nou.

related posts

Modifică setările cookies