Horoscop zilnic 29 noiembrie 2016. Berbecii isi doresc mai multa libertate, iar Gemenii au o discutie aprinsa


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 noiembrie 2016.


BERBEC

Astrele va alimenteaza o dorinta secreta de libertate. Aveti grija sa nu va puneti relatia in pericol. Trebuie sa va ganditi bine la ceea ce faceti. Daca ramaneti fidele, recompensa ar putea sa fie dincolo de asteptari.

TAUR

Esti stresata din cauza unui proiect de la locul de munca, motiv pentru care nu mai reusesti sa te concentrezi cum trebuie, iar actiunile tale devin cam haotice. Incearca sa-ti aranjezi programul si sa fii mai organizata.

GEMENI

Dimineata incepe cu o discutie destul de aprinsa cu partenerul de viata, iar lucrurile nu par sa mearga mai bine nici la locul de munca. Ai grija la iesirile necontrolate, altfel vei avea de suferit. 

RAC

Nu este o zi in care iti rezolvi cele mai importante probleme, insa trebuie sa profiti din plin de micile coincidente de care te lovesti astazi, caci tocmai ele iti vor face ziua mai frumoasa.

LEU

Sunteti intr-o forma fizica buna si sunteti mai curand predispuse spre optimism si bucuria de a trai. Cele care sufera de boli cronice sunt intr-o perioada favorabila incercarii unui nou tratament.

FECIOARA

Este o zi in care iti este aproape imposibil sa te concentrezi. Mintea ta calatoreste departe, in locuri frumoase, iar tu nu mai ai rabdare pana la concediu. Esti obosita si ai mare nevoie de o vacanta.

BALANTA

Te straduiesti sa rezolvi un conflict pe care il ai cu unul dintre colegii de la job, insa se pare ca nu ai prea multe sanse, mai ales ca respectivul nu pare dornic sa isi recunoasca partea lui de vina.

SCORPION

Ai o stare emotionala buna si poti sa-ti echilibrezi sentimentele si trairile, astfel incat sa nu cazi in nicio extrema. Relatiile cu o colega sau o prietena se consolideaza, iar creativitatea care te caracterizeaza te scoate astazi din orice incurcatura.

SAGETATOR

Te gandesti la o persoana din trecutul tau care a insemnat mult pentru tine. Ai vrea sa o/ il readuci in viata ta, insa te temi ca este prea tarziu. Cel mai bine ar fi sa lasi trecutul in pace si sa te gandesti mai mult la viitor.

CAPRICORN

Este o zi nepotrivita pentru deciziile importante, asa ca mai bine amantati orice plan in acest sens. Din cauza comunicarii precare veti avea cateva probleme la locul de munca, insa cu rabdare si diplomatie veti trece si peste acest hop.

VARSATOR

Ai ajuns una dintre cele mai invidiate persoane la locul de munca si asta pentru ca rezultatele tale din ultima perioada sunt remarcabile. Ai reusit sa te evidentiezi si sa demonstrezi ca esti o persoana de valoare in echipa ta.

PESTI

Desi esti rationala si destul de pragmatica, astazi te aventurezi in tot felul de situatii si esti pregatita sa faci fata oricarei provocari riscante. Nimic nu-ti sta in cale pentru a obtine ceea ce meriti si ce te face cu adevarat fericita.

related posts

Modifică setările cookies