Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020. Taurii sunt fascinați de o persoană complet nepotrivită, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 29 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi se menține preocuparea ta pentru finanțe și totodată, nemulțumirile privind gestionarea bugetului. Ești invitată la o strategie financiară pe termen lung și la mai multă grijă atunci când faci achiziții sau speculații financiare. Ai posibilitatea să te redresezi și să progresezi spectaculos.

 

Taur

 

Deși ai semnale că relația cu o persoană, care te fascinează, șchioapătă, te încăpățânezi să mergi mai departe. La serviciu, ai așteptări financiare mari și ești convinsă că munca ta va fi răsplătită la finalul anului. 

 

Gemeni

 

Crezi că relația cu o persoană de la serviciu sau un fost coleg, cu care flirtezi, este ceea ce-ți dorești în viitorul apropiat. Analizează și nu lua decizii pripite, chiar dacă ai impresia că ți-ar putea schimba viața și convingerile pe care le ai despre relații!

 

Rac

 

Weekendul acesta simți mai mult ca oricând nevoia de socializare. Contrar recomandărilor, îți vei vizita prietenii sau rudele. La finalul zilei, ești mulțumită că în urma dialogurilor, ajungi la niște concluzii, care te vor ajuta să iei decizii bune legate de viața de familie.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți explorezi emoțiile și trecutul și să cauți cauzele unor suferințe mai vechi, care își au rădăcinile în familie. În planul sentimental, fie că ești implicat într-o relație sau că ești în căutarea unui partener, ești predispusă să faci mereu aceleași greșeli.

 

Fecioară

 

Este posibil ca astăzi să negociezi o colaborare, de pe urma căreia să te reechilibrezi financiar. Ai șanse mari să se deblocheze anumite proiecte profesionale importante pentru tine și pentru evoluția ta pe termen lung în sfera socio-profesională.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, partenerul de viață să abordeze subiecte de natură financiară. Chiar dacă aveți păreri diferite legate de administrarea banilor, comunicarea este cheia rezolvării tuturor problemelor, așa că fiți deschiși!

 

Scorpion

 

Primești, astăzi, un cadou de la partener, o mica atenție, ai parte de gesturi tandre și de susținere morală. Nu te simți în apele tale, pentru că ai impresia că lucrurile scapă de sub control la serviciu. În ce privește finanțele, nu ai motive de îngrijorare. 

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi predispune la relații amoroase intense, profunde. Ai putea avea în gând să începi o relație secretă cu cineva de la serviciu sau din grupul de prieteni. Pe de altă parte, simți nevoia să stai retrasă și să meditezi la implicația acestor acțiuni.

 

Capricorn

 

Ai trecut printr-un amplu proces de trasformare și reinventare a personalității și pe tot parcursul ultimelor săptămâni ai avut parte de destabilizări relaționale, însă, astăzi ești convinsă că deciziile pe care le-ai luat în planul afectiv, sunt cele mai bune și poți merge liniștită mai departe pe drumul tău.

 

Vărsător

 

Posibil unele evenimente care au loc astăzi, să te facă să iei o decizie finală într-o relație amoroasă ori într-un mariaj. Deși ai încercat în nenumărate rânduri o reconciliere, poate este momentul în care fiecare să meargă pe drumul lui. În planul profesional, ești tot mai hotărâtă să-ți începi afacerea ta.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți înțelegi propriile emoții, prin filtrul rațiunii și vei privi unele evenimente din trecut dintr-o altă perspectivă. În partea a doua a zilei, este favorizată reevaluarea relațiilor de familie.

 

related posts

Modifică setările cookies