Horoscop zilnic 29 noiembrie 2021. Gemenii se întorc la un fost iubit, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 29 noiembrie 2021. 
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

În planul profesional, eforturile tale primesc aprecieri din partea șefilor și vei vedea și-n conturi un bonus sau o primă pentru a ți se răsplăti munca. După mai multe zile în care ai fost preocupată de carieră, astăzi realizezi că este momentul să te ocupi și de perechea de viață.

 

Taur

 

Vei fi astăzi în centrul atenției, la serviciu sau în grupul de prieteni. Înregistrezi un succes profesional sau poate partenerul este cel care vine cu vești bune de la serviciu. Posibil să sărbătoriți seara, să ieșiți în oraș.

 

Gemeni

 

Sfera sentimentală este activată, astăzi, și este posibil să-ți aduci aminte de cineva din trecut cu care ai avut o relație. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, ai planuri să îi faci o surpriză partenerului, să mergeți într-un loc de la începutul relației voastre.

 

Rac

 

Dacă lucrezi în regim de telemuncă, ești foarte productivă astăzi și la serviciu și privind treburile casnice. Membrii familiei te ajută și ei și astfel reușești să le rezolzi pe toate. Relațiile cu colegii din cadrul profesional, în care îți desfășori activitatea, sunt dinamice și armonioase. Nicio problemă nu pare să strice atmosfera zilei.

 

Leu

 

Dimineață ai succes într-o activitate extraprofesională. S-ar putea să apară ocazia unei investiții de pe urma căreia să ai niște venituri suplimentare însemnate. La serviciu, nu forța lucrurile în relațiile cu ceilalți, pentru că poți provoca discuții aprinse cu colegii!

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, ești activă în treburile casei. În planul afectiv, situația evoluează în bine, chiar dacă ai niște îndoieli, însă reacțiile partenerului te iau prin surprindere, iar surpriza de la finalul zilei merită să fie așteptată.

 

Balanță

 

Dacă vrei să înțelegi ce se întâmplă cu viața ta, va trebui să fii atentă și la deciziile celorlalți și să înveți din greșelile sau realizările lor. La serviciu, dacă vrei să eviți surprizele neplăcute, trebuie să dai dovadă de multă răbdare.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru noi proiecte. Se vor îndrepta mai multe situații de care nu erai mulțumită și o să ai din ce în ce mai multă treabă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, un prieten te recomandă într-un post, într-un domeniu diferit de ceea ce făceai până acum.

 

Săgetător

 

Astăzi, reușești să descurci situația financiară, grație unor sume care au intrat în conturile tale și ți-ți achiți niște datorii. Contextul astral vine, din nou, cu propuneri de suplimentare a veniturile și încerci să-ți dai seama cum să faci, să te implici, fără să existe situația, în care să promiți și să nu poți face față.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în sfera profesională și dialoguri cu șefii pentru viitoarele proiecte. Poate nu te aștepți la aprecieri din partea acestora, însă, astăzi, afli că ești foarte bine văzută. Acest lucru te motivează să-ți atingi obiectivele stabilite în carieră.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi cu cheltuieli pentru casă, familie și cei dragi. Începi deja să cumperi cadouri și îți dorești să faci mici bucurii tuturor celor din familie. La serviciu se anunță o zi cu multă veselie,  colegi care-și serbează ziua de naștere sau un eveniment important din viața lor.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce rezolvarea unei situații financiare. Totodată, dispui de energie și susținere astrală pentru a-ți îndeplini un vis, a începe un proiect personal, profesional sau care are legătură cu studiile. Ți se dă puterea să mergi pe acest drum și vei înregistra, în scurt timp, succese.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies