Horoscop zilnic 29 noiembrie 2022. Berbecii întâmpină blocaje financiare într-un proiect, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 29 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să apară unele blocaje financiare într-un proiect pe care-l desfășori. Pe de altă parte, conjuncția Lunii cu Saturn și aspectul armonios pe care îl formează cu Mercur și Venus, vine să ajute în comunicare și înțelegere. Vei fi tentată să nu ai răbdare și s-ar putea gândirea ta rapidă și practică să nu fie mulțumită de acțiunile și atitudinea celor cu care lucrezi.

 

Taur

 

Așteaptă-te astăzi la o zi destul de dificilă în planul carierei. Este posibil să te confrunți cu responsabilități prea mari sau superiorii să pună presiune pe tine. Dacă apar tensiuni, s-ar putea să le rezolvi destul de ușor, pentru că te ajută contextul astral, iar acțiunile tale vor fi bune.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi îți susține ideile, teoriile și principiile de viață și cu oricine vei interacționa nu va trebui să duci prea multă putere de convingere, pentru că vei avea sorți de izbândă. De asemenea, accepți și alte viziuni și eviți conflictele. Ai o stare foarte bună și ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu.

 

Rac


Dacă până acum ai evitat să iei decizii importante în planul financiar, privind achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare sau administrarea unor bani sau a unei moșteniri, astăzi vei reuși să faci un plan pe termen lung. Tensiunile cu partenerul dispar, iar la serviciu, dacă administrezi un buget, vei fi pe aceeași lungime de undă cu colegii.

 

Leu

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul relațiilor și formează o conjuncție cu Saturn, planeta profesor. Contextul astral este favorabil clarificării unor situații în cuplu, fără tensiuni. De asemenea, te poți aștepta la evenimente neprevăzute, care vizează viața de cuplu, cât și relațiile profesionale. Deși Saturn aduce de obicei restricții, de data aceasta, te răsplătește și rezolvi lucruri importante.

 

Fecioară

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa muncii și sănătății, ar putea să-ți aducă multă muncă la serviciu, dar și evenimente surpriză, care-ți vor răsplăti munca depusă. În planul sănătății s-ar putea să primești niște vești, rezultatele unor analize, care să te determine să-ți schimbi stilul de viață.

 

Balanță

 

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Saturn în sectorul sentimental. De obicei Saturn aduce restricții și blocaje, însă contextul astral anunță evenimente neprevăzute, dar care vor duce spre stabilitate în cuplu. Dacă până acum te-ai întrebat dacă ești într-o relație bună, acum știi clar că ești lângă partenerul potrivit pentru tine.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna formează un aspect de conjuncție cu Saturn, planeta resposabilităților, în tranzit prin sectorul casei și familiei, așa că s-ar putea să rezolvi anumite chestiuni administrative ale casei pe care le-ai tot amânat. Posibil să faci și o vizită părinților sau să îi ajuți într-o chestiune locativă. La serviciu, ai idei originale și lucrezi la un proiect amplu.

 

Săgetător

 

Deși Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Saturn, planeta restricțiilor, în sectorul comunicării și deplasărilor, și vor fi destule evenimente neprevăzute, vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus. De asemenea, vei putea pune bazele unui proiect pe termen lung, iar la acest lucru vor lucra și planelele care se află acum în zodia ta: Mercur, Venus și Soarele.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi în care Luna formează un aspect de conjuncție cu Saturn, guvernatorul tău, în tranzit prin casa banilor, te va ajuta să-ți faci planuri financiare și să administrezi rațional și eficient sumele pe care le-ai încasat în ultima perioadă.

 

Vărsător

 

Luna tranzitează astăzi casa personalității și-ți aduce inspirație, idei originale, pe care ai vrea să le împărtășești celor cu care lucrezi. S-ar putea, însă, să afli niște informații, care-ți vor schimba intențiile, iar conjuncția cu Saturn să te oblige să fi reținută.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi ar putea să te suprasolicite mai mult decât de obicei, iar conjuncția Lunii cu Saturn să-ți aducă vești sau informații pe care să nu știi, de prim moment, cum să le folosești. Suprasolicitarea la care a trebuit să faci față în ultima perioadă a reactivat anumite afecțiuni și acum este nevoie de mai multă odihnă.

related posts

Modifică setările cookies