Berbec


Luna începe astăzi să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul vieții de familie. Faci planuri de viitor împreună cu partenerul de cuplu și achiziționezi bunuri pentru casă. De asemenea, ai nevoie să îți petreci timpul cu persoanele dragi pentru a te încărca din punct de vedere emoțional.


Taur


Luna ajunge, astăzi, în sectorul comunicării și este un moment bun pentru a vorbi despre ce te nemulțumește, de a avea o discuție deschisă. Din punct de vedere profesional ai susținerea șefilor, însă este nevoie să fii prudentă în declarații sau solicitări.


Gemeni


Luna ajunge, astăzi, în casa banilor și este posibil să încasezi niște sume de bani, pe care le așteptai de abia săptămâna viitoare, așa că surpriza este că poți achita niște facturi sau să returnezi niște datorii mult mai devreme.


Rac


Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și s-ar putea să fii mai sensibilă sau să ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu. Activitățile și sarcinile de la serviciu îți consuma aproape tot timpul și vrei să îndrepți situația, să-ți iei câteva zile libere, pentru a te bucura de compania partenerului.


Leu


Astăzi, ai nevoie de mai multă odihnă și poate chiar de izolare pentru a putea să îți duci la capăt toate sarcinile de serviciu. În partea a doua a zilei este posibil să încasezi niște sume de bani dintr-o colaborare sau un bonus, care intră la timp în conturile tale, să poți rezerva un sejur de sărbători.


Fecioară


Surprize de la prieteni poți avea astăzi, așa că pregătește-te de musafiri sau să onorezi o invitație în oraș! Și partenerul este posibil să-ți propună o ieșire în afara orașului, iar dacă ești singură, să ieși la evenimente în sfera socială.


Balanță


Luna îți traversează sectorul carierei și imaginii și s-ar putea să înregistrezi un succes, astăzi. Munca ta este răsplătită și culegi roadele unor demersuri privind obținerea unei funcții sau schimbi direcția și domeniul de activitate la propunerea unui fost șef.


Scorpion

Astăzi, programezi o călătorie, iei un bilet de avion, rezervi o cazare. S-ar putea să primești vești de la drum, de la rude din străinătate. De asemenea, este o zi favorabilă să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să-ți comanzi niște cărți sau să te înscrii la niște cursuri.


Săgetător


Posibil, astăzi, să rezolvi un context financiar. Pe de altă parte, primești o sumă de bani de la cineva din familie sau de la partener. Începi deja cumpărăturile pentru sărbători și te ocupi mai ales de cadouri. În planul profesional, ești stresată de niște proiecte și de cursul unor parteneriate, care par să se încheie.


Capricorn


Relația de cuplu este în atenția ta astăzi și găsești momentul bun pentru a deschide niște subiecte legate de casă și familie, treburile gospodărești și cheltuieli. Vrei să faci puțină ordine în toate aceste domenii, pentru că simți că pierzi controlul.


Vărsător


Luna își traversează casa muncii și rutinei zilnice și ai putea schimba modul în care te organizezi, astfel încât să eficientizezi timpul. S-ar putea să discuți cu șefii să-ți dea mână liberă să împarți sarcinile cu colegii tăi. Astăzi este recomandat să te îngrjijești și de sănătate sau să-ți faci niște programări la investigații, să te asiguri că ești bine.


Pești


Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității și pasiunilor, ești deschisă să-ți declari sentimentele. De asemenea, creativitatea este la cote înalte și vei face impresie bună într-un proiect la serviciu.