Horoscop zilnic 29 octombrie 2021. Fecioarele primesc un diagnostic legat de starea de sănătate, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 29 octombrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce tendința să-ți exprimi sentimentele, să-i faci o surpriză partenerului de cuplu și să te întâlnești cu oameni cu care-ți face plăcere. Dacă ești în centrul atenției unui seminar, workshop, la serviciu trebuie să prezinți un proiect într-o ședință, ai toate șansele să faci o figură bună, să impresionezi.

 

Taur

 

Ai grijă, astăzi, cu cine intri în contract și ce interacțiuni ai, pentru că este posibil ca cineva dintre cei cu care te întâlnești să te rănească și să se strice niște relații! Orgoliul îți poate fi afectat, așa că mai bine nu intri în conflicte de idei.

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, cineva de la serviciu, un superior să te convingă să preiei niște sarcini, responsabilități noi pentru care vei primi niște beneficii financiare și un bonus sau o primă pentru performanță. Te tentează banii, nu fugi de muncă, însă te gândești și la timpul tău liber, pentru că nu vrei să te suprasoliciți.

 

Rac

 

Astăzi, îți propui să rezolvi niște chestiuni financiare, o soluționare a unui conflict la serviciu sau pe care îl ai cu o instituție sau chiar cu partenerul de cuplu. Dacă faci parte dintr-un cuplu sau o familie, care vrea să împartă niște bunuri, găsiți soluții și rezonezi cu unele propuneri, după o analiză, chiar dacă de prim moment nu ești de acord.

 

Leu

 

Cu Luna în semnul nașterii tale și cu aspectul astral care se formează între Lună și Mercur din zodia Balanței, din casa comunicării, ai energie, curaj, forță, inițiative în abordarea unor chestiuni de interes personal. S-ar putea să ai și unele tendințe să vrei să controlezi dialogul sau să ai ultimul cuvânt într-o conversație cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi.

 

Fecioară

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi, însă reusești să rezolvi problemele celor care-ți solicită un sfat. S-ar putea să iei niște decizii legate de sănătate, să adopți un regim de viață sănătos, după ce primești rezultatele la niște analize sau investigații.

 

Balanță

 

 

Se anunță o zi potrivită să ai întâlniri cu prietenii, fie online, fie vorbești la telefon și faceți planuri de a merge într-o excursie, un minisejur sau cautați împreună oferte pentru vacanța de iarnă. În partea a doua a zilei, simți nevoia să clarifici anumite drepturi financiare.

 

Scorpion

 

Decizii majore au loc astăzi în planul carierei. Totodată, faci față provocărilor și obții o sumă de bani sau niște beneficii în planul profesional. În partea a doua a zilei, banii pot veni dintr-o colaborare, o asociere sau de la familie.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează axa comunicării, informațiilor, cunoștințelor, învățării, știrilor, veștilor și perfecționării profesionale. Așadar, îți vei pune tot felul de întrebări legate de opțiunile tale profesionale, de o recalificare, de schimbarea jobului sau chiar a domeniului de activitate.

 

Capricorn

 

Astăzi, recomandarea astrelor este să adopți o atitudine diplomată în relațiile profesionale, cu cei cu care desfășori activități, dar și în relațiile de prietenie. Dacă vei insista să-ți impui niște idei, fără să conteze și părerea celorlalți, să aveți un dialog, atunci s-ar putea să ajungeți la conflicte verbale.

 

Vărsător

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce unele preocupări pentru a rezolva o serie de chestiuni care țin de casă. Posibil să trimiți niște emailuri, să mergi în audiență la o instituție, să rezolvi niște chestiuni încurcate și să pui în ordine niște acte, facturi, documente. Dacă știi cum să pui problema, vei avea caștig de cauză.

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, să afli niște vești legate de activitatea de la locul de muncă, de unele schimbări la nivelul conducerii sau o reorganizare a departamentelor. În altă ordine de idei, axa sănătății este activată și ar trebui să ai grijă, pentru că axa cardio-vasculară este solicitată și se pot amplifica niște stări!

 

 

related posts

Modifică setările cookies