Horoscop zilnic 29 octombrie 2022. Racii iau decizii importante pe plan sentimental, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 29 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alți terți. Până pe 17 noiembrie urmează o perioadă, în care este nevoie să-ți clarifici situația financiară. Dacă ești atentă la oportunități, este posibil să-ți mărești veniturile. De asemenea, poți face ordine în acte sau să intri în posesia unei moșteniri.

 

Taur


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul relațiilor și parteneriatelor. Așadar, până pe 17 noiembrie urmează o perioadă favorabilă dialogului în cuplu, negocierilor sau semnării unor contracte, asocieri sau parteneriate. De asemnea, Mercur poate scoate la suprafață anumite lucruri pe care partenerul ți le-a ascuns.

 

Gemeni

 

Cu Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Scorpion începând de astăzi, pe sectorul muncii și sănătății, s-ar putea să ai o situație mai clară asupra unor evenimente, care au loc la serviciu și să vrei să faci niște schimbări. Reorganizarea sarcinilor și a activității profesionale până pe 17 noiembrie este necesară, iar dacă ai avut probleme de sănătate, acum este momentul să faci investigații.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul asociat vieții sentimentale, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Până pe 17 noiembrie urmează o perioadă de discuții cu partenerul. De asemenea, îți exprimi mai ușor sentimentele și poți lua decizii importante în aceste domenii.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul casei și vieții de familie. Poți profita de acest tranzit până pe 17 noiembrie, să te apropii mai mult de familie, de părinți, să rezolvi niște chestiuni locative. Chiar dacă pot să iasă la suprafață secrete de familie, care duc la dispute și conflicte, acestea pot veni cu clarificarea unei situații.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul comunicării și negocierilor și este posibil să obții mai ușor ce-ți dorești, să înveți și să acumulezi informație, să te concentrezi mai bine asupra unui proiect personal. Așadar, până pe 17 noiembrie, comunicarea și învățarea sunt susținute. O singură atenționare: la serviciu stai departe de bârfe, pentru că este posibil să-ți strici imaginea!

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Până pe 17 noiembrie este posibil să porți dialoguri sau negocieri pe tema banilor, a salarizării, să iei decizii care schimbă modul de administrare al banilor pe care îi câștigi.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul personalității. Până pe 17 noiembrie te poți bucura de tranzitul lui Mercur, care va susține toate formele de comunicare și negociere. De asemenea, urmează o perioadă intensă de introspecții și analiză. Bazează-te mai mult pe intuiție, atunci când iei decizii importante legate de viața personală!

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul subconștientului și izolării, introspecției și trecutului. Până pe 17 noiembrie ar trebui să te retragi, să încerci să-ți dai seama de ce simți, ce trăiri sau emoții experimentezi. Chiar dacă s-ar putea să te macine unele decizii greșite pe care le-ai luat cândva, învață din lecțiile trecutului și conștientizează ce trebuie să îndrepți.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectoctorul planurilor de viitor. Până pe 17 noiembrie trebuie să fii atentă la felul în care comunici și negociezi proiectele pe care le desfășori. De asemenea, poți primi sfaturi utile de la prieteni și să faci strategii pe termen lung.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul carierei, aspirațiilor profesionale și te va ajuta să-ți clarifici direcția în sfera profesională. De asemenea, s-ar putea să vină oferte de job, propuneri din partea superiorilor sau a unor foști angajatori. 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul educației superioare și perfecționării profesionale, a sistemului de valori și credințe. Până pe 17 noiembrie este recomandat să-ți concentrezi atenția să explorezi noi orizonturi, să lucrezi la îndeplinirea idealurilor și dorințelor și să te bazezi pe intuiție atunci iei o decizie importantă.

 

related posts

Modifică setările cookies