Horoscop zilnic 29 septembrie 2020. Leii cheltuie bani pentru a rezolva o problemă medicală, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 29 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ai intuiție și reușești să rezolvi o problemă financiară, care te frământă de mai mult timp. Dacă în prima parte a zilei, preocupările tale sunt pentru a reuși în sectorul profesional, în partea a doua, viața socială se animă, ieși în oraș cu partenerul, cu prietenii sau cu membrii familiei, pentru a sărbători un eveniment.

Taur

Relațiile cu prietenii sunt prioritatea ta și decizi să nu mai amâni o întâlnire. La locul de muncă, pregătești o strategie pentru un proiect nou. Dacă ți se propune o afacere, ar fi bine să iei în calcul să te implici, pentru că îți vei putea suplimenta veniturile.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi anunță dialoguri cu șefii, cu autoritățile, cu instituții publice, dar și cu persoane aflate în străinătate. În planul personal, în ce privește finanțele, te angajezi să administrezi tu bugetul familiei.

Rac

Simți astăzi că au dispărut problemele de relaționare cu partenerul de viață și că principiile și convingerile voastre de viață au ajuns să fie aceleași. În partea a doua a zilei, ceri o părere juridică legată de un contract pe care vrei să-l închei.

Leu

Astăzi, posibil să fii nevoită să cheltui o sumă de bani pentru a achita niște investigații medicale. La serviciu, Saturn te ajută să iei decizii înțelepte în legătură cu anumite probleme ivite. În ce privește viața personală, ai intenții bune, să petreci o seară romantică cu partenerul, însă planurile tale se dau peste cap, din cauza unor vești primite de la serviciu, care te indispun.

Fecioară

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu partenerul de cuplu. Ai putea să începi prin a comunica deschis și a-ți spune nemulțumirile. Dacă vrei să schimbi ceva, acum este momentul!

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să stabilești reguli clare între viața de familie și cea profesională. La serviciu, te gândești cum să pui problema salarizării, să ți se facă o contraofertă, pentru că ai primit o propunere tentantă și vrei să faci o schimbare.

Scorpion

Decizi, astăzi, să fii mai tolerantă în relația cu partenerul de cuplu sau dacă ești părinte, cu copiii. Încerci să cooperezi mai mult, să găsești căi de mijloc de înțelegere. Poate mai mult timp petrecut împreună ar ajuta, iar sfera profesională ar trebui să o lași pe locul doi.

Săgetător

Familia este prioritatea ta de astăzi și chestiunile gospodărești restante, cumpărăturile și achitarea unor utilități. La serviciu, ești susținută în organizarea sarcinilor. Posibil în partea a doua a zilei să încasezi niște sume de bani restante.

Capricorn

Contextul astral de astăzi activează sectorul asociat comunicării și schimbului de opinii. Posibil să meditezi, să ai un proces de introspecție, să-ți reevaluezi modul în care gândești, în care percepi unele lucruri, dar și modul în care argumentezi și iei decizii.

Vărsător

Posibil astăzi să achiziționezi un bun de valoare mai mare, un electrocasnic sau ceva pentru casă. Mergi la cumpărături, achiți utilități, rate și dacă nu ai puțin control, să te încadrezi în buget, vei fi nevoită să intri în cardurile de credit sau în economii.

Pești

Luna îți traversează astăzi semnul nașterii și chiar dacă se anunță o zi solicitantă la serviciu, vei înregistra un succes. Vei încheia ziua bine, mulțumită de ceea ce ai realizat. Ai avut unele temeri, dar intuiția ta a dat roade, ai avut răbdare într-un proiect și acum lucrurile au ieșit așa cum ai anticipat.

related posts

Modifică setările cookies