Horoscop zilnic 29 septembrie 2021. Scorpionii au mari șanse să-și întâlnească jumătatea, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 29 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile domestice. Este nevoie să dai dovadă de multă cumpătare atunci când iei decizii legate de viața de familie, pentru că este posibil să intri în niște dispute cu partenerul de cuplu, care nu este de acord cu tine în unele chestiuni.

 

Taur

 

Ziua de astăzi vine cu multă tensiune pentru tine, mai ales că-ți vei stăpâni cu greu nervii atunci când cineva din anturajul tău abordează subiecte pe teme profesionale. Atenție și la relațiile cu rudele sau dacă ai de făcut deplasări, pentru a rezolva o serie de chestiuni personale, pentru că și aici vei avea tendința să acționezi și să comunici agresiv!

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, să fii nemulțumită de un context financiar, din cauza faptului că așteptai niște bani, care întârzie să apară, iar programul și planurile tale vor fi date peste cap. Dacă ai niște pierderi financiare, poate ar trebui să vezi de unde provin și să găsești soluții de echilibrare a bugetului.

 

Rac

 

Cu Luna în semnul nașterii tale și cu aspectele astrale de astăzi, se complică lucrurile în planul relațional sau al familiei. S-ar putea să fii nevoită să rezolvi niște chestiuni care vizează locuința, să repari ceva, să nu găsești un meșter sau să trebuiască să schimbi un bun de o valoare mai mare.

 

Leu

 

Ai grijă la sănătate, astăzi, pentru că este posibil să revină afecțiuni mai vechi, care se pot acutiza! La serviciu este recomandat să rezolvi doar sarcinile urgente pentru a nu te suprasolicita. Dacă îți sare în ajutor vreun coleg și poți termina treaba, atunci cu atât mai bine, dacă nu, mai este o zi și mâine. Spre seară ai inspirație într-o chestiune financiară.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță unele tensiuni cu prietenii. Posibil să refuzi o ieșire în oraș din cauza unor persoane din grupul tău cu care ai avut unele conflicte. Preferi să petreci timpul cu partenerul de cuplu sau să te odihnești. La serviciu ești în niște negocieri cu șefii sau cu alți angajatori, care vor să te coopteze în echipa lor.

 

Balanță

 

Lucrurile par să se liniștească la locul de muncă. Veștile pe care le primești de la șefi te bucură foarte mult, pentru că ți se apreciază munca și eforturile depuse pe tot parcursul anului. Singura nemulțumire pe care o ai, astăzi, este faptul că nu reușești să rezolvi o chestiune care privește casa, familia, locuința sau relația cu părinții.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă afirmării și rezolvării unor chestiuni birocratice, susținerii unui examen, interviu sau schimb de experiență profesională. De la serviciu ți se propune să participi la niște cursuri de perfecționare profesională. Dacă ești singură, în planul sentimental, ai mari șanse să-ți întâlnești jumătatea într-un cadru academic.

 

Săgetător

 

Șefii s-ar putea să-ți dea un buget pe care trebuie să-l administrezi cât mai bine în perioada următoare. Totodată, primești  o sumă de bani de la familie sau de la unul dintre părinți pentru a face niște achiziții în casă. Pe seară, faci o evaluare a cheltuielilor și decizi împreună cu partenerul de cuplu să puneți deoparte niște bani.

 

Capricorn


Configurația astrală de astăzi îți aduce oportunități profesionale, însă atenție la relațiile cu șefii, pentru că este posibil să intri în conflict cu aceștia! Și în planul relațiilor, poți avea dispute cu partenerul de cuplu. Încearcă și detașează-te de problemele de la locul de muncă și nu le mai aduce cu tine acasă!

 

Vărsător

 

Se anunță o zi bună în planul profesional și este recomandat să-ți pui în valoare experiența și abilitățile, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ. Și planul financiar se îmbunătățește și vei vedea și beneficiile activităților tale extraprofesionale.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce aspecte favorabile dacă trebuie să susții un examen, să participi la un curs, prezentare de proiect, să obții niște acte de la o insituție publică sau dacă participi la un schimb de experiență profesional. Și planul sentimental este activat, însă atenție la tentații! Este posibil să fii atrasă de o persoană nepotrivită.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies