Horoscop zilnic 29 septembrie 2022. Berbecii au parte de armonie în cuplu după mai multe neînțelegeri, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 29 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Balanță. Până pe 23 octombrie aduce armonie în cuplu, împăcare, dacă au fost neînțelegeri. Este posibil să faci unele compromisuri pentru a reintra în normal relația. Dacă ești singură, ai șanse să cunoști persoane cu care să începi o relație nouă. Totodată, crește capacitatea de negociere a contractelor/parteneriatelor profesionale și poți negocia în favoarea ta. 

 

Taur


Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Balanței. Până pe 23 octombrie activează sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Șanse și oportunități apar prin intermediul serviciul. S-ar putea să-ți folosești farmecul personal pentru a încheia contracte profitabile. Totodată, dacă ești singură, poți cunoaște, prin intermediul serviciului, persoane cu care să ai o aventură sau să începi o relație.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanță. Până pe 23 octombrie vei fi preocupată de sfera sentimentală, relațiile cu copiii, un proiect de creație. Este o perioadă bună pentru a-ți recuceri partenerul, pentru a te lansa într-o relație, de a petrece mai mult timp cu copiii sau pentru o vacanță.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 23 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, căminului și relației cu părinții. Posibil, în această perioadă, să fii preocupată de casă, de înfrumusețarea spațiului de locuit sau să rezolvi unele chestiuni administrative ale casei.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanță. Până pe 23 octombrie se activează sectorul comunicării și vei fi preocupată să înveți lucruri noi, să participi la seminarii, întâlniri, ședințe, dezbateri, interviuri. Micul benefic favorizează comunicarea, acumularea de noi informații și socializarea. Dacă ești singură, te poți îndrăgosti la un drum scurt, într-o deplasare sau la shopping.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 23 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Balanță și activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, se va observa o îmbunătățire a situației financiare, dar și tendința de a cheltui mai mult. De asemenea, poți primi oferte de colaborare avantajoase, așa că nu rata șansele care vin spre tine în perioada următoare!

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 23 octombrie, te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanță, pe casa personalității și va fi un tranzit astral benefic pentru tine. Vei fi plină de farmec, te faci plăcută, flirtezi, te îndrăgostești ușor și nu-ți refuzi nicio plăcere.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanță. Până pe 23 octombrie îți activează sectorul lucrurilor ascunse, frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Posibil să revină în viața ta persoane din trecut, dar vei fi discretă, dacă decizi să reiei o legătură.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, traversează zodia Balanței și până pe 23 octombrie activează sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, urmează o perioadă favorabilă relațiilor de prietenie, mărirea cercului de cunoscuți, iar relațiile sociale devin importante. Poți primi ajutor de la prieteni sau cineva din grupul tău te poate recomanda într-un proiect nou.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 23 octombrie, apar oportunități în sfera profesională și este recomandat să te faci remarcată. Posibil să ai susținerea șefilor într-un proiect, primești laude și ți se recunosc meritele muncii depunse. 

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul călătoriilor, lărgirii orizonturilor, studiilor, dezvoltării profesionale. Până pe 23 octombrie este o perioadă benefică dezvoltării personale și poți începe niște cursuri de specializare într-un domeniu de interes pentru tine. Totodată, dacă ești singură, s-ar putea să te simți atrasă de o persoană cunoscută într-o călătorie, la un eveniment la care participi, într-un schimb de experiență, în mediu academic sau la un curs.

 

Pești

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanță și-ți va activa sectorul resurselor deținute în comun cu partenerul, interesele materiale, creditele, datoriile, dar și sfera intimității. Așadar, până pe 23 octombrie este posibil să obții aprobări pentru un credit, partenerul să primească un bonus, iar situația financiară să se îmbunătățească. În ce privește viața intimă, micul benefic va reaprinde pasiunea în cuplu.

related posts

Modifică setările cookies