Horoscop zilnic 3 aprilie 2020. Gemenii sunt extrem de norocoși în dragoste, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 3 aprilie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în casa comunicării și a schimbului de opinii. Așadar, în următoarea perioadă te vei exprima mai frumos și vei putea să acumulezi informație mult mai ușor. Totodată, dacă lucrezi în presă, online, vânzări, marketing sau comerț, vor veni spre tine tot felul de oportunități de colaborari.

Taur

Configurația astrală de astăzi, cu Venus, patronul tău, care își face intrarea în casa banilor munciți, anunță beneficii financiare pentru următoarea perioadă. Totodată, vei fi tentată să cheltui mai mult decât ai.

Gemeni

Te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că de astăzi, Venus, micul noroc, ajunge în zodia ta, în casa personalității și va deveni protector și  aducător de șanse, noroace și oportunități în sfera sentimentală, dar și în cea profesională.

Rac

De astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în Gemeni, în casa care-ți reprezintă în harta astrală sectorul subconștientului, al izolării și al meditației. Posibil să-și amintești de vechi iubiri, să fii tentată să reiei legătura, poate doar și de curiozitate. Un proces de introspecție ar fi binevenit pentru a-ți corecta unele greșeli pe care le faci în relație.

Leu

Astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni, în casa proiectelor, a planurilor pe termen lung și a prietenilor, semn că micul noroc va aduce oportunități prin prieteni, care te vor recomanda într-o poziție, funcție sau proiect.

Fecioară

De astăzi, micul benefic, Venus, ajunge în casa carierei tale. Așadar, este recomandabil să îți faci cât mai multe relații profesionale. Dacă îți cauți un loc de muncă nou, ai toate șansele să-ți convingi anajatorii că ești persoana potrivită pentru ceea ce caută.

Balanță

Venus, patronul tău, ajunge astăzi în zodia Gemeni, în sectorul care reprezintă pe harta ta astrală studiile, relațiile cu persoane aflate în afara țării, proiectele personale și sistemul de valori și principii după care te ghidezi. Astfel, vei avea noroc în prezentarea unor lucrări, teste, susținerea unor cursuri online și acumula foarte ușor informațiile de care ai nevoie.

Scorpion

Venus, micul noroc, ajunge în zodia Gemeni astăzi, în casa care indică avantajele materiale, moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul, dar și sectorul intim. Așadar, urmează o perioadă în care vei primi bani și cadouri de la cine nu te aștepți, iar relația cu partenerul de cuplu devine pasională.

Săgetător

Dacă ești singură, de astăzi, de când Venus, planeta iubirii, ajunge în Gemeni, în casa relațiilor, ai toate șansele ca în următoarele patru luni să cunoști oameni interesanți, cu care să legi o prietenie apropiată sau chiar să intri într-o relație.

Capricorn

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în Gemeni, în casa muncii. Cum micul noroc este guvernatoarea casei muncii, dar și planeta iubirii, ai toate șansele să te îndrăgosșteti de un coleg sau chiar de un șef.

Vărsător

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul noroc, în Gemeni, în casa care reprezintă în harta ta astrală iubirea, copiii, creativitatea, vocația, educația și activitățile artistice. Toate acestea vor fi susținute timp de patru luni, în special sfera sentimentală, unde îți poți redescoperi pasiunea în cuplu sau poți face cuceriri noi.

Pești

Venus, planeta armoniei, ajunge astăzi în domeniul care-ți guvernează casa, căminul și relațiile de familie. Astfel, te vei simți foarte bine acasă, în compania celor dragi, vei simți siguranța de care ai nevoie să funcționezi la capacitate maximă la serviciu.

Vulpița l-a părăsit pe Viorel pentru muzică - Trending Review cu Daragiu - Episodul 23

related posts