Horoscop zilnic 3 aprilie 2021. Taurii află secrete urâte și rup o relație de prietenie, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 3 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Traversezi o perioadă în care ești foarte organizată și dai dovadă de multă autodisciplină. Ești un exemplu pentru cei din jur, iar eforturile tale de a rezolva cât mai multe sarcini, vor duce la realizări de durată. În partea a doua a zilei, este posibil să apară o confruntare cu o rudă. Trebuie să fii atentă la ce spui astăzi, pentru că s-ar putea ca vorbele tale să fie interpretate greșit.

 

Taur

 

S-ar putea ca astăzi să intri într-un conflict de idei cu unul dintre prietenii tăi sau chiar cu mai mulți, care se coalizează împotriva ta. Îți ajung la urechi unele informații care nu prea-ți convin și dacă tot nu mai ai nimic de pierdut, spui lucrurilor pe nume și decizi să închei o relație de prietenie, care oricum nu mai funcționa de mult.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru finanțele pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane din familie. Posibil, unul dintre membrii familiei să dorească să își achiziționeze un bun de o valoare mai mare și tu să nu fii de acord din cauza prețului, care ți se pare destul de ridicat. Astfel, încerci să-l convingi că cea mai bună soluție ar fi să analizeze piața înainte să achiziționeze ceva.

 

Rac

 

Posibil, astăzi să intervină niște discuții cu partenerul de cuplu din cauza unor rude care se amestecă în treburile voastre și acest lucru te irită și-ți aduce o stare de nervozitate, agitație și chiar agresivitate. Discută despre lucrurile importante altă dată, până reușiți să vă liniștiți și să fiți mai îngăduitori unul cu celalalt.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi va scoate în evidență nemultumirile tale din sfera financiară și în special a resurselor pe care le ai în comun cu partenerul. Totodată, dacă tot sunteți pe cale să vă spuneți tot ce vă deranjează, este un moment bun să deschideți discuție și despre ce vă doriți fiecare în relație.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru copii, dacă ești părinte, și pentru relația sentimentală, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi sau ești în căutarea unui partener. Ceva te nemulțumește încă de dimineață și nu-ți dai seama care este sursa dispoziției tale. Încearcă să ieși la o plimbare însoțită de o prietenă, căreia să I te destăinui.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie, gospodărie sau pentru administrarea unui bun imobiliar. S-ar putea să primești o sumă de bani sau un card de cumpărături, sub formă de cadou, de la cineva din familie.

 

Scorpion


Configurația astrală de astăzi îți aduce multe deplasări în scop administrativ al casei, cumpărături și dialoguri legate de administrarea unui imobil, de o mutare sau care privesc o tranzacție imobiliară.  Ești dispusă la negocieri, la dialoguri cu familia sau cu cei cu care administrezi aceste bunuri, pentru a putea lua niște decizii importante.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște cheltuieli neprevăzute. Posibil să faci și niște deplasări, să cumperi un cadou sau să te vezi cu niște prieteni, de la care afli informații, care ar putea să te ajute în sfera profesională. 

 

Capricorn

 

Astăzi, prezența Lunii în semnul nașterii tale îți poate aduce preocupări pentru propria persoană. Așadar, ai de gând să mergi la shopping, să-ți achiziționezi niște produse vestimentare, să-ți faci mici plăceri. În sfera sentimentală, este posibil să ai parte de surprize, să întâlnești o persoană din trecut, care a jucat un rol important în viața ta.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce sfaturi utile, întâlniri cu persoane de la care ai ce învăța, dialoguri interesante. În partea a doua a zilei, este posibil să stai mai izolată, să vrei să te reechilibrezi după o săptămână agitată la locul de muncă.

 

Pești

 

Dacă ai traversat câteva zile aglomerate la locul de muncă, cu provocări la tot pasul, poate, astăzi, este momentul să împărtășești ce simți unei persoane apropiate, care ar putea să te susțină moral. Posibil să ai momente în care nu mai crezi în capacitățile tale și-ți faci griji că nu te vei putea descurca în unele situații limită la serviciu.

 

Cum arată Lady Gaga așa bine la 35 de ani?

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies