Horoscop zilnic 3 aprilie 2023. Capricornii sunt puși pe cuceriri amoroase, Săgetătorii trebuie să aibă grijă la sănătate


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 3 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, planeta comunicării intră, astăzi, în zodia Taur, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu și din alte activități profesionale. Așadar, urmează o perioadă în care îți vei pune ideile în practică și-ți vei reorganiza situația financiară. De asemenea, porți negocieri pentru a-ți suplimenta veniturile.

 

Taur

 

Începând de astăzi, primești tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin casa personalității, așa că devii mai comunicativă, sociabilă și reușești să te faci plăcută. Ai idei bune, ești creativă și iei decizii legate de viața ta sentimentală și sfera financiară. De asemenea, poți lega mai ușor relații și prietenii.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, intră astăzi în zodia Taur, pe sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Prin urmare, îți vei redirecția energia spre interior, să analizezi ce anume îți dorești de la viață. Pentru că este o casă karmică și a trecutului, s-ar putea să ai niște revelații legate de cineva din trecut, să-ți analizezi deciziile.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării începe să tranziteze zodia Taur, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. Urmează o perioadă bună pentru socializare, de lărgire a cercului de cunoștințe. Poți participa la evenimente, să intri în cercuri noi și să-ți pui în practică ideile.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării începe să tranziteze zodia Taur, respectiv sectorul carierei și ambițiilor profesionale și s-ar putea să porți mai multe dialoguri cu șefii, să iei decizii importante care vizează cariera. Ai șansa să primești o funcție, noi responsabilitatăți, implicare în noi proiecte și să-ți pui ideile în practică.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi te poți bucura de tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău, prin zodia Taur, respectiv prin casa perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea și filosofiei de viață. Poți programa o călătorie, să începi niște cursuri de formare profesională sau de dezvoltare și să rezolvi chestiuni care țin de birocrație.

 

Balanță

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, astăzi, zodia Taur, respectiv sectorul intereselor financiare. Poți avea parte de propuneri sau șanse financiare prin intermediul partenerului sau colaboratori. De asemenea, îți vei da seama ce poți obține din punct de vedere financiar și ce nu.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul relațiilor și parteneriatelor. Prin urmare, vei reuși să comunici mai bine cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, să rezolvi o serie de neînțelegeri sau lucruri încurcate. Poți, de asemenea, negocia și semna contracte.

 

Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge, astăzi, în zodia Taur, pe sectorul muncii și sănătății și ai șansa să-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii, șefii sau colaboratorii. De asemenea, poți reorganiza munca și să iei decizii profesionale. Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea ca unele discuții cu partenerul să te determine să faci o schimbare în stilul de viață.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, pe sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității și valorificării unor talente. Mercur vine cu o comunicare bună cu persoanele dragi. Dacă ești singură, este o perioadă bună pentru a flirta și a face cuceriri.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul vieții de familie și casei. Comunicarea cu membrii familiei se îmbunătățește, în special cu părinții. Posibil să fii concentrată să rezolvi o serie de chestiuni administrative sau financiare ale casei.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor și deplasărilor. Așadar, Mercur susține comunicarea, negocierea, susținerea de examene, interviuri, prezentare de proiecte și rezolvarea unor chestiuni birocratice.

 

related posts

Modifică setările cookies