Horoscop zilnic 3 august 2020. Balanțele încheie o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 3 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care aduce evenimente neașteptate în relațiile cu prietenii sau în proiectele avute în derulare. În unele cazuri poate să apară o criză și o relație de prietenie să se încheie, iar în alte cazuri se pot culege roadele unui proiect pentru care te-ai dedicat trup și suflet.

Taur

Fenomenul astral de astăzi, de Lună Plină din zodia Vărsător, îți activează casa carierei și a aspirațiilor profesionale și aduce evenimente neașteptate în sfera profesională. Poți înregistra un succes sau să primești aprecieri din partea superiorilor.

Gemeni

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care îți activează sectorul planurilor personale, studiilor, călătoriilor și sistemului de valori personale. Posibil să înregistrezi un succes la un examen important, poate se încheie o etapă și obții o diploma de calificare.

Rac

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Vărsător, în sectorul care indică moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul sau alte persoane, avantajele materiale, taxele și impozitele. Fenomenul astral aduce surprize în situația financiară, poți primi o sumă importantă de bani sau poți încheia un credit/achitarea unei datorii.

Leu

Fenomenul astral de Lună Plină de astăzi, care se formează în zodia Vărsător, activează axa relațională, respectiv sectorul mariajului și al relației cu partenerul de viață. Posibil să apară o criză în cuplu, care trebuie gestionată prin comunicare, se poate încheia o etapă în viața personală sau treci la următorul nivel al relației.

Fecioară

Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează astăzi, își dinamizează casa muncii și a sănătății. Posibil să culegi roadele unor proiecte la care ai lucrat, superiorii să te aprecieze, însă nu sunt excluse și surprize și răsturnări de situație la locul de muncă sau în ce privesc sarcinile de serviciu.

Balanță

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care îți activează sectorul sentimental, al iubirii, activităților de relaxare, artistice, de creație și a copiilor. Surprize și răsturnări de situație pot avea loc în aceste domenii, se pot încheia povești de iubire, copiii pot înregistra succese, îți poți valorifica un talent și să obții beneficii financiare.

Scorpion

Fenomenul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care aduce evenimente neprevăzute, bruște, care privesc familia, părinții, locuința și patrimoniul. Posibil să apară o criză în familie și vei fi nevoită să intermediezi un conflict între părinți și alte rude, poți să decizi împreună cu partenerul să vă mutați împreună sau se încheie o etapă în relație.

Săgetător

Fenomenul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în casa comunicării tale, a cunoașterii, informației, deplasărilor și relației cu rudele. Cum are legătură cu casa muncii și a sănătății, este posibil să apară o criză, care trebuie gestionată corect prin comunicare și depinde numai de tine, dacă un conflict se stinge sau se amplifică. Totodată, este posibil să fii anunțată că pleci într-o deplasare în interes de serviciu sau o ruda are nevoie de ajutorul tău.

Capricorn

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care îți dinamizează axa financiară, respectiv banii pe care îi obții din muncă. Așadar, sunt șanse mari să încasezi o sumă însemnată de bani, care vine cu surpriză sau recuperezi niște sume de bani pe o taxă, impozit, care au fost greșit calculate.

Vărsător

Evenimentul astral de astăzi te vizează în mod special, pentru că Luna Plină se formează în semnul nașterii tale. Totodată, dinamizează și axa relațiilor, deci în funcție de cum vei gestiona o criză apărută, vei avea rezultate bune sau mai puțin bune. Poți înregistra un succes în sfera profesională, poți culege roadele muncii unui proiect și să te faci remarcată.

Pești

Fenomenul astral de astăzi, de Lună Plină din zodia Vărsător, ar putea să fie benefic pentru tine, dacă vei știi cum să gestionezi tot ce simți. Dacă intervine o criză în sfera sentimentală sau care are legătură cu copiii sau persoanele dragi, trebuie să încerci să te abții de la a comenta sau critica deciziile altora, să te retragi și să încerci să înțelegi de ce partenerul sau cineva drag a reacționat într-un anume fel.

Intră în challenge-ul oficial How to Tik Tok!

related posts