Horoscop zilnic 3 august 2021. Fecioarele își doresc o schimbare profesională, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 3 august 2021.

 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi susține comunicarea și proiectele profesionale, strategia și implementarea lor. Chiar dacă apar situații sau provocări din partea unor colegi, cu care nu ești pe aceeași lungime de undă, reușești să rezolvi ce ți-ai propus. În planul sentimental, faci o schimbare neașteptată.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce susținere din partea familiei sau a unui membru, care te ajută într-o chestiune locativă. În planul sentimental, ești dornică de aventură și nu sunt excluse atracții puternice către persoane față de care, în mod obișnuit, nu ai fi atrasă.

 

Gemeni


Configurația astrală de astăzi îți aduce confirmarea că ai luat niște decizii bune privind viața și direcția spre care te îndrepți în momentul de față. În planul sentimental, poți cunoaște persoane interesante prin intermediul mediilor online sau al prietenilor din străinătate.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi te ajută să iei niște decizii legate de partea financiară, unde îți dorești o schimbare. Posibil să câștigi niște sume de bani din activități extraprofesionale, însă cu multă muncă. În partea a doua a zilei, îți revin amintiri mai puțin plăcute din trecut și încerci să treci peste ele, pentru a nu-ți strica dispoziția.

 

Leu

 

Astăzi, dai o mână de ajutor unui prieten, un sfat util sau îți petreci timpul într-un grup mai mare de prieteni. S-ar putea să cheltui mai mult decât ți-ai propus pe activități de relaxare, însă consideri că merită efortul financiar.  În planul sentimental, te poți îndrăgosti brusc într-o călătorie sau o deplasare.

 

Fecioară

 

Relațiile cu persoane din străinătate se activează astăzi. Le fel și relația cu șefii sau privind exercitarea funcției, profesiei. Îți dorești o schimbare profesională, în care să ai mai mult timp pentru tine, însă acest lucru nu se poate momentan. Te bucuri de timpul pe care îl ai, cu speranța că vor veni și vremuri în care vei recupera. Profită de aspectul astral dintre Venus, poziționat în zodia ta, și Uranus, planeta surprizelor, pentru că ai toate șansele să te îndrăgostești!

 

Balanță


Venus, guvernatoarea ta, primește un aspect astral benefic de la Uranus, planeta surprizelor și guvernatorul casei sentimentale. Așadar, poți face o schimbare în planul iubirii, ești deschisă noului și traversezi câteva zile în care socializezi mai mult.

 

Scorpion

 

S-ar putea să ai parte de surprize din partea partenerului de cuplu și vei coopera cu schimbările care ți se propun. În planul financiar, ești tentată să semnezi un contract care-ți va aduce o sumă de bani în conturile tale. Totodată, s-ar putea să ți se propună conducerea unei echipe sau să ți se ceară o situație privind activitatea de la începutul anului.

 

Săgetător

 

Preocupările tale principale de astăzi vor fi dialogurile cu partenerul legate de activitatea ta profesională și de faptul că îți petreci destul de puțin timp cu familia sau cu cei dragi, dar și încheierea unor contracte de natură profesională. Te caută multe persoane, care doresc să-ți propună colaborări, oferte de job sau de asocieri, însă ai grijă să nu pici în vreo capcană și verifică termenii contractelor înainte să semnezi!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru starea de sănătate sau pentru activitățile de la locul de muncă, unde faci un plan, o strategie. În planul sentimental apar oportunități de a cunoaște persoane noi, de care te poți îndrăgosti brusc și într-un loc unde nu te așteptai.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul iubirii, aventurii și creativității, iar Uranus, guvernatorul tău, primește razele benefice de la Venus, pozitionat în sectorul transformărilor. Așadar, ești susținută să faci lucrurile altfel decât ești obișnuită, să faci o schimbare, să ieși din tipare, așa cum îți place. Totodată, vei fi surprinsă de acțiunea/atitudinea unei persoane apropiate.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări de natură casnică sau dacă ești liberă, vei reuși să te odihnești mai mult, așa cum cere și contextul astral. Pot să apară și vești surpriză, informații pe care le vei folosi într-un context la serviciu. În altă ordine de idei, dacă partenerul a avut probleme de sănătate, ziua de astăzi vine cu vești îmbucurătoare.

 

 

related posts

Modifică setările cookies