Horoscop zilnic 3 august 2022. Leii ar putea începe o relație de iubire în mare secret, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 3 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor, iar Marte, guvernatorul tău, primește un aspect de susținere de la Venus, planeta iubirii. Posibil să flirtezi, să ai curajul să cucerești pe cineva, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, faci declarații și îi acorzi mai multă iubire partenerului.

 

Taur

 

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, intră într-un aspect favorabil cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, prin urmare acest context îți poate aduce o întâlnire, pasiune și petrecere a timpului în mod plăcut alături de partener. Cum Luna îți traversează casa muncii, poți cunoaște pe cineva prin intermediul serviciului.

 

Gemeni

 

Cu Luna în tranzit prin sectorul sentimental și aspectul armonios dintre Venus și Marte, contextul astral favorizează aventurile romantice cu persoane din anturaj. Pentru că Marte guvernează casa prietenilor, dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva prin intermediul unui prieten.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță sextilul dintre Venus, planeta iubirii, în tranzit din casa indentității tale, și Marte, guvernatorul casei carierei. Prin urmare, pot avea loc discuții constructive. Cum Marte se află plasat în casa prietenilor, unele conversații cu un prieten ar putea duce într-o direcție în care să se aprindă o pasiune.

 

Leu

 

Venus, planeta iubirii, plasată în casa trecutului și a secretelor, intră astăzi într-un aspect armonios cu Marte, guvernatorul casei principiilor, călătoriilor și relației cu străinătatea. Așadar, persoane pe care le-ai cunoscut de curând ar putea să-ți deschidă noi orizonturi sau poți începe o relație de iubire, pe care s-o ții departe de ochii lumii.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi este favorabil unor noi proiecte, de pe urma cărora să obții o sumă importantă de bani. Venus și Marte, ambii guvernatori ai caselor financiare, intră într-un aspect armonios, iar dialogurile se pot încheia constructiv.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității, iar Venus, guvernatoarea ta, primește un aspect de susținere de la Marte, guvernatorul casei relațiilor. Prin urmare, te poți bucura de viața în cuplu. Dacă ești singură, ai șanse mari să întâlnești pe cineva, care să-ți trezească interesul.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este favorabil relațiilor și poveștilor de iubire. Marte, guvernatorul tău, intră într-un aspect armonios cu Venus, guvernatoarea casei relațiilor. Te apropii mai mult de partener și cooperezi cu dorințele acestuia. Dacă ești singură, poți întâlni pe cineva cu care să ai o atracție din prima clipă.

 

Săgetător

 

Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa intimității, intră într-un aspect armonios cu Marte, guvernatorul casei sentimentale. Prin urmare, dacă ești singură, ești determinată să începi o relație nouă, posibil cu cineva de la serviciu, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, vei trăi momente profunde și pasionale alături de partener.

 

Capricorn

 

Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor, intră astăzi într-un aspect armonios cu Marte în tranzit prin sectorul sentimental. Prin urmare, se anunță o zi favorabilă declarațiilor de iubire, petrecerii timpului cu partenerul și aventurilor romantice.

 

Vărsător

 

Venus, planeta iubirii, intră astăzi într-un aspect de cooperare, de susținere, cu Marte, planeta acțiunii. În cuplu ai parte de armonie, înțelegere și pasiune, iar dacă ești singură, ești determinată să cucerești o persoană cu care flirtezi de ceva vreme.

 

Pești


Venus, planeta iubirii, în tranzit prin sectorul amoros, intră astăzi într-un sextil cu Marte din casa comunicării. Așadar, ești deschisă în relația cu partenerul de cuplu, faci declarații și-ți dorești o relansare a vieții de cuplu, lucru pe care i-l împărtășești acestuia.

 

related posts

Modifică setările cookies