Horoscop zilnic 3 decembrie 2020. Capricornii fac o pasiune puternică pentru cineva din anturaj, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 3 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru chestiunile gospodărești. Posibil să apară și dispute cu unii membrii ai familie, din cauza unor cheltuieli care au depățit bugetul stabilit. Și la serviciu pot să apară unele probleme, care te vor solicita din plin, în special șefii vor fi cei care vor pune presiune pe tine.

 

Taur

 

Astăzi, se dinamizează axa comunicării și a cunoașterii și vei fi interesată să te informezi într-un domeniu pe care vrei să-l studiezi. Totodată, afli niște informații legate de partenerul de viață și începi niște investigații.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru achitarea unor datorii, dar și pentru cheltuielile curente. Nu stai rău la capitolul bani, însă ți se pare că nu-ți ajung sumele pe care le deții, pentru a cumpăra cadouri celor dragi.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea zodiei tale, intră, astăzi, într-un aspect dinamic cu planetele din sectorul profesional și al șefilor, așa că așteaptă-te la o zi cu multe confruntări, toate cu superiorii, care te presează să respecți un dead-line.

 

Leu

 

Astăzi este o zi în care nu ai prea multă energie, așa că, dacă nu ți-ai prelungit minivacanța de 1 decembrie, încearcă și nu te suprasolicita prea tare, pentru că nivelul tău de energie este scăzut. Posibil să ai parte și de niște disfuncții organice, care să-ți îngreuneze sarcinile la serviciu.

 

Fecioară

 

Posibil, în prima parte a zilei, să ai niște dialoguri cu un prieten sau cu un coleg mai apropiat, care să-ți deschidă ochii cu privire la o situație apărută în sfera sentimentală. Ai tot mai multe nemulțumiri în acest domeniu de viață și nu știi cum să procedezi să schimbi ceva.

 

Balanță

 

Astăzi, ai unele dialoguri cu șefii, legate de proiectele noi pe care le implementați luna viitoare. Totodată, poți primi vești din străinătate, de la prieteni, de la rude, o ofertă de job sau să participi la un schimb de experiență profesională. 

 

 

Scorpion

 

Axa cunoștințelor, a comunicării, a convingerilor și principiilor de viață este activată astăzi și ai putea să discuți chestiuni pe care le-ai tot neglijat din lipsă de timp sau a aborda subiecte privind sistemul de valori, mentalitățile și atașamentele. Totodată, vei fi o bună mediatoare între membrii familiei, care nu se înțeleg.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări de natură financiară: încasezi bani, faci plăți, iar spre finalul zilei, negociezi un contract sau o înțelegere. Depui mult efort să-ți pui în valoare experiența și realizările, iar succesul în carieră va depinde de cum vei știi să te pui în valoare.

 

Capricorn

 

Posibil să te îndrăgostești de o persoană din anturaj, însă nu-ți declari sentimentele, ci doar ești mai atentă cu persoana respectivă. Pasiunea este puternică și riști să intri în niște încurcături, dacă decizi într-un final, să te apropii mai mult și să ai o relație extraconjugală.

 

Vărsător

 

Astăzi, ai preocupări pentru sănătate și pentru a-ți schimba stilul de viață. Cauți diete și decizi să faci mai multă mișcare. În planul profesional, încerci să fii cooperantă, ca să poți obține mai multe avantaje. Este recomandat să-ți analizezi nivelul de competențe profesional, pentru a începe niște cursuri sau schimburi de experiență, care să te ajute în carieră.

 

Pești

 

Ai nevoie astăzi, mai mult ca oricând, de afecțiune. Dacă ești implicată într-o relație la distanță, simți nevoia să fii cu partenerul. Dacă această situație durează de ceva timp, poate este momentul să deschizi un subiect sensibil, acela de a lua o hotărâre importantă, care privește viitorul relației voastre.

 

Vezi și: Sărbătorim Ziua Națională a României, pe TikTok!

related posts

Modifică setările cookies