Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Scorpionii primesc o sumă mare și neașteptată de bani, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 3 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Posibil, astăzi, să te confrunți cu o situație care să se mai fi repetat în trecut și de abia acum să o poți rezolva. Totodată, ești interesată să înveți lucruri noi, să citești sau să te documentezi într-un domeniu de interes pentru tine. Poți planifica o călătorie în perioada următoare sau ai de obținut niște acte importante.

 

Taur

 

Ești tentată, astăzi, să faci niște investiții financiare sau să administrezi unele fonduri pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane din familie. Revin din trecut niște situații și va fi nevoie să rezolvi un context financiar.

 

Gemeni

 

Posibil plecarea într-o călătorie scurtă sau dialogul cu cineva în mediul online să-ți aducă în cale partenerul dacă ești singură. Revin în actualitate unele situații în cuplu, care trebuie rezolvate dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi.

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să apară sau să se reediteze unele situații la locul de muncă și de data aceasta să știi cum să le rezolvi sau cum să pui problema. Poate abordarea unor noi proceduri, protocoale în sarcinile de zi cu zi ar fi de bun augur pentru că ai ieși din rutina zilnică.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți exprimi ușor sentimentele, dar și creativitatea. Ești interesată să-ți trăiești viața la cote înalte și se anunță o zi bună pentru a o petrece cu cei dragi, cu prietenii, într-un cadru de vacanță. Dacă ești singură, fii pe fază, că nu se știe cine apare în viața ta!

 

Fecioară

 

Revin, astăzi, unele situații din trecut care au legătură cu familia, cu membrii mai în vârstă, dar și cu spațiul de locuit. Este nevoie să începi o reamenajare a spațiului, mai ales dacă lucrezi în regim de telemuncă. Vrei să începi să decorezi casa și ai nevoie să faci unele modificări.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă energie pentru studiu, pentru relaționare. Astfel, iei legătura cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult, te pui la curent cu ultimele noutăți și ai spor într-o lucrare sau în acumularea de cunoștințe într-un domeniu de interes. Relațiile cu frații revin și ele în atenția ta și dacă au existat neînțelegeri, este momentul să le îndrepți.

 

Scorpion

 

Atenție la cheltuieli, astăzi, pentru că tinzi să sari peste bugetul stabilit! S-ar putea să ai o surpriză plăcută atunci când primești salariul. Și dacă ești implicată într-un proiect extraprofesional, primești o sumă mai mare decât te așteptai. La serviciu, se anunță o zi productivă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru propria persoană, mai ales că se reeditează niște momente/situații care te obligă să iei niște decizii personale, în relație sau în ce privesc parteneriatele de afaceri. Ai nevoie să aduci niște lămuriri pentru a putea merge mai departe în aceeași relație sau într-un parteneriat.

 

Capricorn

 

S-ar putea să afli niște secrete, astăzi, legate de prieteni sau de un apropiat. Totodată, ai parte de momente în care-ți dorești să stai izolată, singură cu gândurile tale, să poți lua rațional o decizie, fără să te lași influențată. Cineva din trecut poate reveni în viața ta și acest lucru te răscolește.

 

Vărsător

 

Realizezi, astăzi, că ai nevoie de socializare, să ieși să fii înconjurată de oameni, să te implici în proiecte umanitare sau în proiecte în care poți da o mână de ajutor într-o situație, care nu are ieșire de mai mult timp.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să inițiezi unele dialoguri cu șefii, legate de activitatea ta profesională și de posibilitatea unei schimbări. Ai avut mai multe încercări, în ultimul an, în care ți-ai dorit o schimbare, preluarea unei funcții sau a unui proiect, însă lucrurile nu s-au legat așa cum ți-ai fi dorit.

 

Ne dăm în cărți S1E5 - JO

 

related posts

Modifică setările cookies