Horoscop zilnic 3 decembrie 2022. Berbecii iau decizii înțelepte în plan sentimental, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 3 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să iei niște decizii înțelepte în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Comunicarea deschisă te va ajuta mult și mai ales dacă-ți argumentezi convingerile și cum vezi lucrurile din perspectiva ta. În partea a doua a zilei, faci mai multe deplasări în scop administrativ.

 

Taur

 

Posibil astăzi să încerci să rezolvi niște chestiuni financiare ale locuinței sau să cauți să-ți suplimentezi veniturile dintr-un bun imobiliar. Pe de altă parte, poți primi ajutor financiar de la cineva din familie și vei administra rațional acele sume.

 

Gemeni

 

Dialogurile pe care le ai astăzi cu unul dintre prieteni ar putea să-ți schimbe perspectiva într-un proiect pe care vrei să-l începi anul viitor. De asemenea, dacă ești singură, s-ar putea să te gândești la o strategie să cucerești pe cineva de care te simți atrasă.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru imagine, mai ales dacă ai avut niște dispute cu unii dintre colegi și nu ai reacționat prea bine. Pe de altă parte, s-ar putea să afli niște secrete sau informații ascunse, care te-ar fi ajutat, la un moment dat, în activitățile tale profesionale.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să primești vești din străinătate, de la prieteni cu care vrei să-ți petreci vacanța de iarnă. Posibil să organizezi o întâlnire și să stabiliți toate detaliile. Pe de altă parte, ai intenția să te ocupi de un proiect educațional, să lucrezi la o prezentare, să prezinți o lucrare în fața unei comisii.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine să-ți aducă preocupări de natură financiară, pentru că se apropie finalul de an și vrei să fii cu toate plățile, utilitățile și datoriile la zi. Mai multe de atât, încerci să-ți dai seama cum ai putea să-ți mai suplimentezi veniturile, pentru că te-ai învățat într-un anumit confort.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să existe niște confruntări cu partenerul de cuplu, dar nu vei da curs disputelor. Dacă ești singură, apare o situație neprevăzută și prietenii te invită cu ei într-un minisejur, în care s-ar putea să cunoști persoane noi.

Scorpion

 

Posibil astăzi să fii nevoită să lucrezi pentru serviciu și să ajungi din urmă, să fii la zi cu sarcinile. De asemenea, dacă ai proiecte extraprofesionale va fi nevoie să te încadrezi într-un termen limită. Și chestiunile gospodărești te vor preocupa, așa că se anunță o zi aglomerată din toate punctele de vedere.

 

Săgetător

 

Situația în relație ar putea să se îmbunătățească, astăzi, dacă discuți sincer și deschis tot ce anume vă nemulțumește pe fiecare. Stările pe care le-ai traversat în ultima perioadă ar putea să-ți fi adus  dezechilibre emoționale și recomandarea astrelor este să încerci să le rezolvi.

 

Capricorn

 

Astăzi ești foarte preocupată de casă, treburi gospodărești, cumpărături și redecorarea casei pentru sărbători. Vei avea și ajutorul celorlalți membri, așa că lucrurile vor merge ca pe roate. Pe seara petreceți în tihnă, în familie.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi susține casa comunicării, negocierilor și deplasărilor. În planul sentimental iei inițiative și îi propui partenerului o destinație de vacanță pentru sărbătorile de iarnă. De asemenea, dacă ești singură, ești interesată să faci noi cuceriri.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să încasezi niște sume de bani sau faci socoteli pentru niște bani pe care trebuie să-I încasezi săptămâna viitoare. S-ar putea să faci niște investiții și-n casă sau să cumperi cadouri pentru membrii familiei.

related posts

Modifică setările cookies