Horoscop zilnic 3 februarie 2021. Gemenii trebuie să-și facă programări la medic, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 3 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu persoane cu care împărtășești aceleași idealuri și principii de viață. Posibil să faci planuri de viitor și cu partenerul de cuplu. Deși activitățile din sfera profesională te presează și simți că faci față cu greu la provocări, ai susținerea partenerului și parcă reușești să le duci pe toate la capăt mult mai ușor.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor cu șefii, însă vor exista niște momente în care nu te vei simți confortabilă cu deciziile acestora, privind proiectele viitoare. Deși la începutul conversației totul merge bine, pe parcurs s-ar putea schimba traiectoria și să ți se dea peste cap planurile. Este recomandat să dai dovadă de mai multă adaptibilitate.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi în care relațiile cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte, sunt bune, cooperați într-o serie de activități, poate chiar ieșiti împreună la o plimbare sau la niște cumpărături. În partea a doua a zilei, este posibil să se acutizeze niște probleme de sănătate și să fii nevoită să-ți faci niște programări la medic sau la serviciu trebuie să ții locul cuiva, care are o problemă.

 

Rac

 

Posibil dialogurile cu cineva din familie, legat de chestiuni financiare sau intenții ale tale privind accesarea unui credit sau o schimbare majoră, pe care vrei să o faci în perioada următoare, care depinde de banii pe care îi poți obține, ar putea să-ți întărească convingerea că drumul pe care mergi este cel bun.

 

Leu

 

Chiar dacă se anunță o zi favorabilă comunicării, dezbaterilor și schimbului de opinii, dialogul cu unii dintre colegi sau cu persoanele cu care desdășori activități ar putea să ducă la tensiuni din cauza unor diferențe de opinie, mentalități și convingeri personale. Ar trebui să te asiguri că interlocutorii tăi au înțeles bine mesajul transmis de tine, nu de alta, dar Mercur retrograd ar putea să încurce puțin lucrurile și aceștia să nu înțeleagă exact.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, încasezi niște sume de bani, salariul sau bani dintr-o colaborare. Totodată, poți să ai unele dialoguri cu colegii sau cu colaboratorii, asociații, superiorii, cărora le propui niște idei de proiect. Posibil să reiei un proiect mai vechi sau discuțiile privind un proiect mai vechi să se reia acum. În ce privește banii, dacă nu te poți abține să mergi la cumpărături, vei avea impresia că nu-ți ajung banii pentru planurile tale.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o dispoziție bună, poate și pentru că Luna este astăzi în semnul nașterii tale, însă o chestiunile locativă, apărută neașteptat, ar putea să-ți schimbe starea și să fii nevoită să te mobilizezi repede pentru a rezolva problema.

 

Scorpion

 

Astăzi se activează sectorul subconștientului și al izolării, așa că este posibil să nu fii în apele tale. Dialogul cu cineva din familie sau un prieten apropiat ar putea să te ajute să treci peste această stare și să vezi din altă perspectivă lucrurile, atunci când este vorba de relația ta de cuplu.

 

Săgetător

 

Ai astăzi multe planuri de viitor legate de activitatea profesională, însă atunci când vrei să le pui în practică, te lovești de unele situații și realizezi că nu este atât de ușor să le implementezi. Ia pe rând lucrurile, analizează și nu te grăbi să iei decizii, cel puțin până pe 21 februarie, cât este Mercur retrograd. Acum este o perioadă bună de revizuire și reevaluare.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor legate de situația financiară și implementarea unor proiecte, care ar putea să-ți sporească veniturile. În planul sentimental ar putea să apară niște tensiuni, în partea a doua a zilei, și să-ți pierzi elanul.

 

Vărsător

 

Astăzi, ești într-o formă bună intelectuală la serviciu, ești inspirată și ai idei originale, însă atenție cum le prezinți, pentru că este posibil să ai tendința să-ți impui punctul de vedere și acest lucru să deranjeze.

 

Pești

 

Astăzi, ai o decizie inspirată privind o chestiune financiară sau care privește patrimoniul, spațiul de locuit sau administrarea unui imobil. Posibil să găsești o rezolvare sau să valorifici un bun de valoare mai mare, însă succesul depinde de cum vei știi să comunici, să negociezi. Evită conflictele și tonul agresiv, chiar dacă ești bine intenționată!

 

related posts

Modifică setările cookies