Horoscop zilnic 3 februarie 2023. Berbecii au parte de evenimente neașteptate în planul financiar, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 3 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ai parte de evenimente neașteptate în planul financiar, iar în planul profesional s-ar putea să fii față în față cu o decizie a șefilor, cu care nu ești de acord. Recomandarea astrelor este să aștepți să vezi ce se întâmplă, după care să încerci să schimbi, pentru că este posibil ca această decizie să fie în favoarea ta pe termen lung.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi activează axa cunoașterii, principiilor și credințelor. Posibil, anumite evenimente să-ți aducă revelații sau conștientizări. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să faci niște deplasări în afara orașului sau să susții un interviu, un proiect în fața unei comisii.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să faci niște plăți sau să discuți despre reșalonarea unor rate, plata unor taxe sau a unui impozit. De asemenea, faci shopping online și-ți comanzi niște cărți dintr-un domeniu de interes pentru tine. S-ar putea să primești și o propunere de colaborare, venită printr-un prieten sau cineva care te recomandă.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi, să găsiți soluții la o problemă care te frământă. De asemenea, ai intuiție într-o chestiune financiară. În partea a doua a zilei, programezi o întâlnire cu prietenii.

 

Leu

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi. Poate și pentru că Luna traversează casa izolării și frământărilor interioare. Mai mult de atât, este posibil să ai niște dialoguri în contradictoriu cu colegii, să fii nevoită să respecți niște termene. Nu intra în panică, pentru că vei reuși să rezolvi tot pânâ la finalul zilei!

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ceri niște sfaturi unui prieten, legate de o situație petrecută în planul sentimental sau care are legătură cu relația de cuplu. De asemenea, este posibil să inițiezi niște dialoguri cu partenerul, să vă puneți de acord cu o plecare în afara orașului sau într-o minivacanță.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să iei niște decizii importante în planul profesional, dar care să aibă legătură cu nevoile tale din planul familial. Ai pus în balanță ce este mai important pentru tine: familia sau cariera și vei face niște schimbări în perioada următoare.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă perfecționarea/ dezvoltarea profesională. S-ar putea să primești niște rezultate la un examen, o înscriere sau poate un răspuns de la o instituție publică, unde ai avut de rezolvat o chestiune birocratică. În planul sentimental/afectiv, ai parte de momente plăcute alături de partener.


Săgetător

 

Contextul astrologic de astăzi ar putea să-ți aducă încasarea unor sume importante de bani. Totodată, cineva din familie s-ar putea să-ți propună să administrezi niște conturi ale sale. În relația cu unul dintre prieteni s-ar putea să apară o ruptură.

 

Capricorn

 

Partenerul de cuplu sau partenerii cu care lucrezi în sfera profesională îți fac niște propuneri. De asemenea, s-ar putea să ai niște idei bune într-un context profesional. Mercur în tranzit prin casa personalității te ajută în toate formele de comunicare, acumulare de cunoștințe și demonstrarea abilităților.

 

Vărsător

 

Astăzi, se anunță o zi încărcată la locul de muncă. Stai departe de bârfe, mai ales dacă afli niște secrete sau informații neverificate, pentru că este posibil să-ți strici imaginea, dacă te asociezi cu persoanele care răspândesc anumite informații.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi dinamizează axa sentimentală și s-ar putea să afli niște informații legate de partener și de unele infidelități ale acestuia. Dacă ești părinte, te ocupi de copil, îl înscrii la niște cursuri sau încerci să-l integrezi într-un grup.

 

related posts

Modifică setările cookies