Horoscop zilnic 3 ianuarie 2021. Leii trec printr-un impas medical, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 3 ianuarie 2020.


Berbec

Luna ajunge astăzi în zodia Fecioarei și nu mai ai răbdare să începi treaba la serviciu. Până să ajungi la birou, organizezi totul acasă, faci curat, cumpărături și te ocupi de treburile gospodărești. Găsești totuși timp și pentru a petrece cu partenerul de cuplu, să nu se simtă neglijat.

Taur

Ai tendința, astăzi, să iei foarte în serios sectorul iubirii și ai așteptări mari de la partener și de la atitudinea și comportamentul acestuia, atunci când este vorba despre relația voastră. Totuși, ar putea să apară și unele surprize la care nu te aștepți și să te trezești că partenerul face planuri de viitor fără să te consulte.

Gemeni

Nu ești prea sociabilă astăzi și preferi să stai izolată, ascunsă, fără să te deranjeze nimeni. Dacă te-a frământat, în ultimul timp, viața de cuplu sau relația cu cineva cu care ai putea începe o poveste de iubire, astrele te sfătuiesc să nu-ți mai faci scenarii, pentru că lucrurile se vor așeza atunci când te aștepți mai puțin.

Rac

Luna îți traversează, astăzi, sectorul comunicării și al schimburilor de opinie și ai putea să abordezi unele subiecte cu partenerul de cuplu, legate de intențiile voastre financiare, privind achiziționarea unui imobil sau a unui bun de valoare mai mare.

Leu

Posibil, astăzi, să ai o problemă de sănătate tu sau partenerul de cuplu și să fii nevoită să cheltui o sumă de bani pe niște investigații medicale. În următoarea perioadă, ar trebui să te gândești serios să începi o dietă, să mergi la sala de sport și să-ți schimbi regimul de viață.

Fecioară

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității, respectiv semnul nașterii tale, și te va preocupa planul afectiv, relațiile de cuplu și declararea unor sentimente, dialogul sincer și intențiile tale față de o persoană cu care îți dorești să începi o relație. 

Balanță

După o perioadă încărcată de evenimente în planul personal, astăzi, simți nevoia să te retragi, să reflectezi la direcția pe care vrei să o urmezi anul aceasta. Intențiile tale au legătură cu regimul unei locuințe, pe care vrei să-l lămurești, să obții o sumă de bani dintr-un partaj sau dintr-o moștenire.

Scorpion

Contextul astral de astăzi este favorabil planurilor de viitor și proiectelor, pe care ai vrea să le implementezi împreună cu un prieten. Provocarea este să găsiți finanțare, după care sunteți convinși că totul va merge ca pe roate.

Săgetător

Cariera și aspirațiile tale profesionale sunt tema principală a zilei de astăzi, dar și finanțele și suplimentarea veniturilor. Se anunță o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, așa că nu-ți rămâne decât să te implici în noile proiecte.

Capricorn

Posibil, astăzi, să iei decizii profesionale, care implică o chestiune de principii și convingeri personale. În planul sentimental, simți că ești pregătită să faci o schimbare și în următoarea perioadă, vrei să acorzi mai mult timp partenerului sau să-ți cauți un partenener cu care să rezonezi.

Vărsător

Atenție, astăzi, cum gestionezi sumele de bani pe care le ai, mai ales dacă primești, sub formă de cadou, niște bani, pentru că ești tentată să pleci la cumpărături și din neatenție ai putea să pierzi cardul sau să tastezi greșit atunci când faci o tranzacție și va dura până să-ți recuperezi banii.

Pești

Posibil astăzi să intri într-un conflict cu partenerul din cauza unui prieten din grupul vostru, care a greșit față de voi și tu nu vezi acest lucru. Mai mult de atât, îi iei apărarea, riscând să-ți strici relația din cauza unui strain.

Rață umblă pe la toate nevestele din sat

related posts

Modifică setările cookies