Horoscop zilnic 3 ianuarie 2022. Fecioarele au parte de declarații de dragoste, Gemenii fac o schimbare majoră în viața de cuplu


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 3 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, se anunță o zi cu vești bune, care vin din sfera profesională. Posibil și partenerul de cuplu să aibă vești legate de o mărire salarială sau niște modificări, care vor avea loc în firma unde lucrează. Dacă vrei să-ți schimbi jobul, ajutorul poate veni printr-o femeie, care te recomandă într-un post, o funcție.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, planurile tale privind un proiect să capete contur. Mai mult de atât, acest proiect s-ar putea să fie pe termen lung, iar forța interioară de care dispui, te împinge spre o direcție cu totul nouă. În relația de cuplu ești mulțumită și fericită.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești bune din planul sentimental. Dacă ești singură, primești o invitație și ești pe cale să faci o schimbare majoră în viața de cuplu. La serviciu, ți se schimbă încadrarea sau au loc modificări în programul de lucru. 

 

Rac

 

Traversezi, astăzi, o zi benefică în cuplu, cu dialoguri despre planurile de viitor. Intenționați să faceți niște achiziții mai mari pentru casă sau poate un credit pentru a vă schimba mașina. Faceți socoteli și le aranjați pe toate, astfel încât să aveți bani și pentru vacanțe și mici sejururi în timpul anului, când aveți nevoie de o evadare.

 

Leu

 

Se anunță o zi cu vești bune de la serviciu, ajutor de la colegi într-un proiect mai amplu, îmbunătățirea condițiilor de lucru și primirea unor beneficii salariale. Pot avea loc și negocieri privind o colaborare sau te gândești să începi o activitate pe cont propriu. Te vei bucura de venituri mai mari, care vin și prin partener, o moșternire sau administrarea unor bunuri imobiliare.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să ai parte de niște declarații de la o persoană dragă, care-ți face o surpriză. Pentru că ai unele dezamăgiri din partea unor persoane, de la care nu te așteptai, surpriza vine numai bine să-ți însenineze ziua. Dacă ești singură, la o deplasare scurtă, poți cunoaște o persoană care va deveni importantă pentru tine în perioada următoare.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi îți activează sectorul familiei, bazele emoționale și s-ar putea să ai nevoie de susținere morală de la membrii familiei, de la partener în special. Tot partenerul este cel care-ți dă o mână de ajutor și în chestiunile gospodărești, să aveți mai mult timp de petrecut împreună.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi cu multe ședințe, analize, situații cerute de către șefi, informații care vin spre tine sau pe care le cauți să-ți aranjezi programul următoarelor săptămâni. Dacă trebuie să înveți pentru un examen, o lucrare, un proiect, ai mari șanse să reții și să acumulezi ușor informațiile. Totodată, te faci remarcată în echipa cu care lucrezi.

 

Săgetător

 

Prima zi lucrătoare a anului vine cu preocupări de natură financiară și cu cheltuieli. S-ar putea să vrei să-ți achiziționezi niște produse vestimentare. La serviciu este o zi mai ușoară, așa că s-ar putea să inițiezi niște dialoguri legate de salarizare, despre beneficiile pe care ai vrea să le ai începând de anul acesta.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi cu laude și merite din partea șefilor pentru toată activitatea de anul trecut. Ești motivată să-ți depășești limitele, mai ales că vrei să te dezvolți din punct de vedere profesional. Te gândești serios să începi niște cursuri de dezvoltare și perfecționare profesională.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de introspecție asupra vieții tale. Îți faci un bilanț și încerci să pui la cale un plan de schimbare a casei. Dacă până acum nu ai reușit să schimbi sau să aduci niște renovări casei, anul acesta este favorabil. Simți că lucrurile vor merge în direcția  dorită de tine, dar nu înainte să pregătești un plan de bătaie.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, casa proiectelor de viitor și devii entuziastă când ți se propune un post nou în firma în care lucrezi. S-ar putea să fie nevoie să mai susții un examen, să obții o diplomă, un atestat, însă nu este asta o problemă. Pentru că ai ajutor astral și Jupiter veghează asupra ta tot anul, orice visezi se poate îndeplini, tu trebuie doar să inițiezi calea și restul vor veni ușor spre tine.

related posts

Modifică setările cookies