Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Gemenii ar putea începe o relație la distanță, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 3 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Venus, micul benefic, intră de astăzi în zodia Vărsător și până pe 27 ianuarie va activa sectorul vieții sociale, proiectelor de viitor și prietenilor. Posibil să fii în centrul atenției în perioada următoare și să te bucuri de mai multă popularitate în cercul pe care-l frecventezi. Ideile tale vor prinde contur mai repede decât te aștepți și vei fi mulțumită.

 

Taur


Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze, de astăzi, sectorul carierei și imaginii și până pe 27 ianuarie, îți aduce oportunități de dezvoltare profesională. De asemenea, micul benefic, te va ajuta să intri în cercuri pe care le frecventează superiorii tăi și vei avea susținerea unor persoane cu influență.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv sectorul călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale, principiilor și filosofiei de viață. Cum Venus este și guvernatoarea casei iubirii, dacă pleci într-o călătorie, s-ar putea să te simți atrasă de persoane de o altă naționalitate și să începi o relație la distanță. De asemenea, persoane cu mai multă experiență te pot învăța lucruri, care-ți vor folosi în viitor în carieră.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv sectorul banilor și relațiilor și până pe 27 ianuarie urmează o perioadă  favorabilă unor noi colaborări de pe urma cărora îți poți suplimenta veniturile. De asemenea, s-ar putea să ai idei originale și să faci niște schimbări în strategia financiară.

 

Leu

 

Venus, planeta iubirii, intră, începând de astăzi, în casa relațiilor și parteneriatelor și vei avea parte de armonie și o atmosferă liniștită în cuplu. Dacă ești singură, ești deschisă flirtului. Din punct de vedere profesional vei avea parte de o evoluție favorabilă a unui proiect sau contract într-o relație de afaceri.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 27 ianuarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Vărsător, respectiv sectorul muncii și sănătății. Din punct de vedere al sănătății se va simți o îmbunătățire, poate și pentru că ești decisă să adopți un stil de viață sănătos. Din punct de vedere profesional se va observa că vei îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile și pot să apară și oportunități de suplimentare a veniturilor.

 

Balanță


Începând de astăzi și până pe 27 ianuarie, Venus, guvernatoarea ta, tranzitează zodia Vărsător, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Așadar, micul benefic vine să te ajute în relația cu persoanele dragi, să-ți aducă inspirație într-un proiect și să reaprindă pasiunea în cuplu. De asemenea, vei dori să investești mai mult timp în activități de relaxare și este o perioadă bună pentru vacanțe.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 27 ianuarie, Venus, micul benefic, traversează zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Așadar, urmează o perioadă bună pentru a rezolva chestiuni care țin de casă, familie și relații familiale. Venus te va susține și în demersurile tale privind o reamenajare a spațiului de locuit.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 27 ianuarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Vărsător, respectiv sectorul comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți. Micul benefic va fi de partea ta, îți aduce farmec și te va ajuta să ieși din multe situații complicate. Negocierile le vei duce în favoarea ta și vei face progrese notabile.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 27 ianuarie, Venus, micul benefic, aduce oportunități de suplimentare a veniturilor. Posibil să fii tentată să faci niște investiții și să câștigi sume importante de bani. Așadar, fii deschisă oportunităților de colaborare și activități extraprofesionale, pentru că vei strânge o sumă importantă de bani în perioada următoare!

 

Vărsător

 

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, începând de astăzi și până pe 27 ianuarie, urmează o perioadă în care te vei simți bine în pielea ta. Se va vedea în interacțiunea cu ceilalți, în relațiile personale sau profesionale. De asemenea, planeta iubirii, ar putea să te facă să te îndrăgostești brusc și neașteptat.

 

Pești

 

Cu Venus în tranzit de astăzi și până pe 27 ianuarie prin sectorul subconștientului, izolării și trecutului, s-ar putea să apară cineva din trecutul tău, mai ales dacă nu ai încheiet o etapă din viața ta. Dacă simți că nu e ceea ce trebuie și vrei să ții relația ascunsă, până te lămurești dacă merită să mai investești, ar trebui să nu te arunci de la început cu capul înainte, ci să fii mai rezervată.

 

related posts

Modifică setările cookies