Horoscop zilnic 3 iulie 2020. Capricornii au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 3 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, s-ar putea să pleci într-un minisejur. Ai așteptat mult acest moment și acum nu-ți rămâne decât să te bucuri. Atenție, însă, să nu-ți uiți actele sau vreun lucru pe unde treci, deoarece până pe 12 iulie Mercur este retrograd și-ți poate aduce tot felul de suprize neplăcute în deplasări.

Taur

Posibil să aștepți niște bani, astăzi, din mai multe părți. Ai grijă cum îți faci socotelile, mai ales dacă vrei să pleci din oraș, pentru că nu toți banii vor intra în conturi. Cheltuie cu măsură și încadrează-te în buget!

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță dispute cu partenerul de cuplu, motivul fiind sarcinile pe care le ai de îndeplinit și prelungirea acestora după programul de lucru. Dacă ai cerut o zi liberă, este posibil ca șefii să nu-ți aprobe din cauza volumului mare de muncă. Trebuie să mai aștepți încă o săptămână pentru a pleca câteva zile.

Rac

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul profesional, dar și cel al parteneriatelor de afaceri, al asocierilor și este favorabilă încheierea unui contract. Și din punct de vedere financiar stai bine, mai ales că Soarele, planeta care-și guvernează banii, aduce oportunități și ocazii prielnice. 

Leu

Astăzi, dorești să îi faci o surpriză partenerului și ai nevoie ajutorul prietenilor. Ai pus totul la punct și acesta nici nu știe ce-l așteaptă. Dacă plecați în afara orașului, vă așteaptă un weekend cu multă distracție și relaxare.

Fecioară

Deoarece în weekend vrei să pleci la munte sau la mare, chestiunile gospodărești îți vor ocupa toată ziua de astăzi. Atenție, însă, la dispute cu restul membrilor  familiei, mai ales dacă aceștia nu vor să se implice sau aveți păreri diferite de cum să rezolvați o problemă apărută.

Balanță

Se anunță astăzi o zi în care este posibil să comunici mai greu cu colegii, superiorii sau echipa din care faci parte. Ziua de lucru ți se pare că nu se mai termină, iar dacă lucrurile nu merg așa cum te-ai așteptat în activitățile curente la locul de muncă, încearcă să nu mai pui la suflet.

Scorpion

Astăzi, ești determinată să începi o nouă etapă în viața profesională și vrei să-ți pui în practică ideile. Este foarte important să reușești să ai o stabilitate financiară și vei munci mult pentru a-ți demonstra, în primul rând ție, că ai puterea să-ți îndeplinești obiectivele.

Săgetător

Astăzi, prezența Lunii în semnul nașterii tale, ar trebui să-ți aducă bunădispoziție, însă lucrurile nu stau chiar așa, pentru că intervin unele dispute între tine și partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri și stare de bine dispare.

Capricorn

După o săptămână încarcată la locul de muncă, dar și de emoții în planul personal, astăzi te resimți. Din cauza unor disfuncții organice, vei trece destul de greu peste ziua de astăzi. Urmează weekendul, așa că rezervă-ți timp pentru tine, de odihnă și relaxare și încearcă să te reechilibrezi!

Vărsător

Se anunță o zi în care faci planuri de vacanță împreună cu partenerul de cuplu. Totodată, dialogul cu unul dintre prieteni, ar putea să te ajute să găsești soluția la o problemă apărută în activitățile curente de la locul de muncă.

Pești

Contextul astral de astăzi dinamizează sfera profesională și relația cu superiorii, cu care este posibil să ai niște dialoguri mai aprinse din cauza volumului mare de muncă din ultima perioadă. Poate ar fi bine să-ți controlezi impulsurile, nu de alta, dar ai nevoie de susținere din partea lor, dacă vrei o ascensiune profesională.

Vezi și: Dezastru la examenele din 2020 

related posts