Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Gemenii au nevoie de o pauză, riscă să pățească ceva din cauza suprasolicitării, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ziua de astăzi se împarte în două: prima jumătate dinamică, datorită prezenței Lunii în semnul nașterii tale, iar în parte a doua, te va preocupa situația financiară. Posibil să fii nevoită să faci niște cheltuieli mai mari pentru o deplasare în scop de agrement, cumperi un cadou iubitului sau copiilor, dacă ești părinte.

 

Taur

 

În prima parte a zilei s-ar putea să nu ai un nivel de energie prea ridicat. Poate și pentru că ai traversat o săptămână mai dificilă la locul de muncă, cu multe provocări. Din partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze zodia ta, îți revine cheful de viață, să petreci cu prietenii sau cu familia. Așadar, urmează un weekend plin de distracție. Atenție la relațiile cu unii membrii ai familiei, care pot deveni conflictuale!

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei ai niște dialoguri cu un prieten mai apropiat, legate de unele nemulțumiri ale tale pe teme financiare. În partea a doua a zilei, se activează sectorul subconștientului și axa sănătății. Ai grijă și nu te suprasolicita! Fiind weekend, ai ocazia să te odihnești mai mult, să te reechilibrezi.

 

Rac

 

Dacă în prima parte a zilei te va preocupa activitatea curentă profesională și rezolvarea unor chestiuni care apar neprevăzut, în partea a doua a zilei, când se activează sectorul prietenilor, ești deschisă socializării, onorezi invitații de a ieși în oraș. Atenție la faptul că este posibil să cheltui peste bugetul stabilit!

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, în prima parte a zilei, să găsești o soluție la o chestiune birocratică, care are legătură cu o deplasare în străinătate, schimb de experiență sau studii. Atenție, totuși, în partea a doua a zilei, dacă ai de plecat sau de rezolvat o chestiune legată de job, pentru că este posibil să apară unele conflicte cu o autoritate sau cu șefii și riști să-ți strici imaginea!

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară și în funcție de socotelile pe care le faci, pleci sau nu la shopping. În partea a doua a zilei, se activează sectorul principiilor și sistemului de  valori, pregătirii profesionale și a proiectelor personale de viață. Nu ești mulțumită de direcția pe care mergi, mai ales că te împarți în mai multe planuri și ai impresia că nu reusești să termini nimic până la capăt.

 

Balanță


În prima parte a zilei încerci să faci ordine în situația financiară împreună cu partenerul de cuplu, deoarece intenționați să plecați într-o vacanță cu un grup de prieteni și trebuie să știți pe ce finanțe vă puteți baza. În partea a doua a zilei, s-ar putea ca planurile voastre să fie date peste cap și să schimbați destinația sau poate și perioada concediului.

 

Scorpion

 

Prima parte din zi este mai dinamică, pentru că este posibil să faci niște pregătiri pentru o petrecere sau o întâlnire cu familia sau prietenii. În partea a doua, atenție la tensiunile care pot să apară în cuplu sau cu cei cu care interacționezi! Situația nu se va rezolva de la sine dacă nu ești deschisă comunicării și înțelegerii și mai ales dacă se reeditează niște evenimente mai vechi.

 

Săgetător


S-ar putea în prima parte a zilei să te confrunți cu niște evenimente în planul relațiilor afective. Contextul astral îți aduce iritabilitate și nu ai răbdare să termini nici măcar o conversație. În partea a doua a zilei, se activează sectorul muncii și al sănătății. Posibil să apară unele blocaje în relațiile cu colegii sau în ce privesc activitățile, dar și schimbări neașteptate, care dau peste cap toate înțelegerile anterioare.

 

Capricorn


În prima jumătate de zi, te ocupi de chestiunile gospodărești sau îți oferi ajutorul unui părinte. În partea a doua, însă, Luna începe să-ți traverseze sectorul sentimental, al aventurii și distracției și încerci să lași grijile deoparte și să te relaxezi.

 

Vărsător

 

În prima parte din zi cazi pe gânduri cu privire la un eveniment, care a avut loc zilele acestea și care te-a marcat. Totodată, te-a făcut să realizezi că-ți dorești să te poți implica într-un proiect umanitar sau de voluntariat. În partea a doua a zilei, devine activ sectorul vieții de familie și vei te vei ocupa de casă, familie și copii, dacă ești părinte.

 

Pești

 

În prima parte a zilei ești interesată să rezolvi niște chestiuni financiare, faci plăți, mergi la cumpărături, returnezi datorii. În partea a doua a zilei, pot să apară blocaje în comunicarea cu interlocutorii, așa că ar fi bine să te asiguri că se înțelege ce vrei să transmiți.

related posts

Modifică setările cookies