Horoscop zilnic 3 iulie 2022. Leii au parte de stres și nemulțumiri la serviciu, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 3 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să apară o situație în planul sentimental sau în relațiile cu unul dintre prietenii, care să-ți blocheze intențiile tale legate de petrecerea timpului liber.  Prin comunicare situația se poate detensiona sau să găsești rapid o soluție. Totul este să fii deschisă și să vezi și din alt unghi problema apărută.

 

Taur

 

Principiile și viziunea ta despre viață, convingerile și credințele ar putea fi testate, astăzi, în urma unor experiențe, care au loc în familie sau dacă te afli într-o vacanță, într-o deplasare, în străinătate. În planul familial, te lovești de un blocaj de comunicare în raport cu unul dintre părinți.

 

Gemeni


Posibil, astăzi, să primești vești de la drum, din străinătate, de la persoane din familie sau prieteni, cu care ai avut o dispută în trecut. Nu știi cum să reacționezi, dacă să te faci că nu s-a întâmplat nimic și să o iei de acolo de unde ați rămas sau să lămurești situația cu riscul să apară reproșuri.

 

Rac

 

Întâmpini, astăzi, un refuz din partea partenerului de cuplu în legătură cu administrarea unor bani sau cheltuirea acestora. Totodată, s-ar putea să vrei să faci cuiva apropiat un cadou mai costisitor, dar partenerul să nu fie de acord și de aici să apară tensiuni.

 

Leu

 

Astăzi este o zi favorabilă comunicării sub toate formele, negocierilor și planurilor de viitor. Totodată, este posibil să te sfătuiești cu partenerul de cuplu, legat de activitatea de la locul de muncă, de niște chestiuni, care apar frecvent și care te deranjează, îți provoacă stres și nemulțumiri la serviciu.

 

Fecioară

 

Astăzi, se anunță o zi în care reușești să ai un randament maxim în toate activitățile pe care le întreprinzi, numai să fii lăsată în ritmul tău, să nu se amestece nimeni în treburile tale. Dacă ai de lucrat la niște colaborări, vei fi surprinsă cât de mult vei avansa cu treaba.

 

Balanță


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru concediu, pentru pregătirea vacanței. Ai găsit niște oferte și acum trebuie să discuți cu șefii, pentru că vrei mai multe zile de concediu. Cu partenerul de cuplu te afli în relații bune și amândoi aveți în plan să vă convingeți șefii să vă aprobe zilele libere.

 

Scorpion

 

Astăzi, decizi să te relaxezi, să te întâlnești cu prietenii, să ieșiți la evenimente în aer liber, concerte, spectacole. Sfatul astrelor este să lăsați deoparte chestiunile profesionale, să nu vă stricați ziua, pentru că sunteți destul de suprasolicitați și stresați în timpul săptămânii.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru pregătirea unei lucrări, susținerea unui proiect în fața unei comisii. Dacă trebuie să înveți, ai un randament ridicat și inspirație. Singurele nemulțumiri, care pot să apară, sunt legate de situația financiară și de cum administrezi banii. Trebuie să fii mult mai organizată, pentru a nu mai depăși cheltuielile lunare.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relația intimă cu partenerul de cuplu. Îți dorești să-ți relansezi relația, să petreceți timpul mai mult împreună. Dacă sunteți în vacanță, veți reuși zilele viitoare. Sfatul astrelor este să lăsați acasă chestiunile profesionale, pentru a vă bucura din plin de concediu.

 

Vărsător

 

Dacă au apărut unele probleme în cuplu, astăzi, este posibil să înțelegi și de ce, pentru că registrul astral îți dă ocazia să discuți deschis cu partenerul. Chiar dacă la început va fi mai greu și niciunul dintre voi nu vrea să-și deschidă sufletul, în partea a doua a zilei, veți reuși să rezolvați o problemă mai veche.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să apară o problemă în raport cu unul dintre prieteni, să existe discuții în contradictoriu și să fii dezamăgită de cursul unor evenimente. Cineva din familie îți dă niște sfaturi utile, așa că vei reuși să treci peste o situație, care te-a stresat mult în ultima perioadă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies