Horoscop zilnic 3 iunie 2020. Săgetătorii au o problemă neașteptată de sănătate, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 3 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te avertizează că vor apărea situații, care îți vor răsturna planurile stabilite, mai ales în chestiunile financiare. Posibil să intervină schimbări în termenii unui contract sau să întâmpini blocaje/ amânări în derularea unei succesiuni, intrarea în posesia unei moșteniri sau pentru accesarea unui credit.

Taur

Ai impresia, astăzi, că nemulțumirile tale din sfera relațională nu sunt luate în serios de către partenerul de cuplu și de aici să se iște niște dialoguri mai aprinse. Caută să nu proiectezi pe partener toate nemulțumirile acumulate de la locul de muncă!

Gemeni

Astăzi, pe măsură ce rezolvi sarcinile și activitățile de la locul de muncă, dar și problemele apărute, îți revine încrederea și optimismul. Totodată, ai multe inițiative și te poți face remarcată prin abilitățile și experiența acumulată în timp.

Rac

Faci planuri de vacanță împreună cu partenerul de cuplu, însă se pare că veți alege o variantă mai ieftină sau renunțați la concediu în străinătate pentru petrecerea unui sejur, în țară, într-o zonă liniștită.

Leu

Poți astăzi să întâmpini unele probleme tehnice cu aparatura cu care lucrezi acasă. Nu este nimic grav, poate trebuie schimbate niște cabluri, reinstalate niște programe sau sunt probleme cu conexiunea la internet. Anunță-ți colegii și cât timp se remediază, poți să mai faci câte ceva și prin casă.

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță deplasări pentru a rezolva unele chestiuni administrative și financiare. Totodată, este susținută și comunicarea, în special cu prietenii sau cu persoane cu care vrei să lansezi un proiect pe termen lung. Pot să apară surprize neașteptate legate de sarcinile de la locul de muncă și situații imprevizibile, care să-ți dea peste cap programul.

Balanță

Posibil astăzi să fii nevoită să faci niște cheltuieli neprevăzute și să depășești bugetul. Unul dintre membrii familiei are nevoie de o sumă de bani pe care ți-o cere cu împrumut și vei face un gest frumos spunând că este cadou.

Scorpion

Astăzi, Luna îți traversează zodia și ești destul de sensibilă la stimulii din afară. Poți intra ușor în dispute la locul de muncă din cauza muncii inegale în departament. Prin urmare, îți vei exprima nemulțumirile, vei scrie email-uri șefilor și soliciți urgent rezolvarea problemelor apătute. 

Săgetător

Contextul astral de astăzi te invită la meditație, la petrecerea timpului într-un mod relaxant, departe de stresul și suprasolicitarea activităților curente de la locul de muncă. Ai putea să-ți iei o zi liberă, să te odihnești, pentru a nu fi nevoită să anulezi toată activitatea din cauza unor disfuncții organice apărute neașteptat.

Capricorn

În prima parte a zilei, apar surprize în situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. În partea a doua a zilei, cineva din anturajul tău, posibil un prieten, îți spune unele lucruri despre partenerul de cuplu, care te pun pe gânduri.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce o oportunitate profesională, deoarece ideile tale originale au impresionat șefii. Ai toate șansele să fii cooptată într-un proiect, datorită inițiativelor tale din ultima perioadă și a rezolvării unor probleme, care păreau fără ieșire. 

Pești

Încerci, astăzi, să găsești o rezolvare la problemelor existențiale cu care te confrunți, prin înțelegerea lor, prin comunicare, prin sinceritate față de propria persoană, dar și prin solicitarea sfatului unor persoane cu experiență.

Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:
 

related posts