Horoscop zilnic 3 iunie 2022. Balanțele își rezolvă problemele cu banii, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 3 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur revine la mișcarea directă prin zodia Taur, pe care o va traversa până pe 13 iunie, când intră în semnul Gemenilor. Așadar, se deblochează situația financiară, investițiile, contractele și planurile profesionale.

 

Taur

 

Mercur, planeta comunicării, revine, de astăzi, la mișcarea directă, prin semnul nașterii tale, așa că poți răsufla ușurată, pentru că planurile tale nu se vor mai da peste cap și nu vor mai exista întârzieri sau blocaje în activitățile pe care le întreprinzi. Comunicarea devine mai clară, te poți exprima și acumula informație mult mai ușor.

 

Gemeni

 

Vestea bună pentru tine este că Mercur, guvernatorul tău, revine, de astăzi, în mișcare directă, prin zodia Taur, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Comunicarea și gândirea devin mai clare și în urma introspecției, pe care ai avut-o în ultimele trei săptămăni, vei reuși să iei niște decizii personale, care privesc acțiuni sau persoane din trecut.

 

Rac

 

Mercur, astrul comunicării, revine, de astăzi, la mișcarea directă prin zodia Taur, respectiv prin casa asociată relațiilor de prietenie, proiectelor și planurilor de viitor, așa că de acum încolo nu vei mai avea blocaje sau amânări în ce-ți propui, iar comunicarea cu prietenii devine mai ușoară și nu mai apar confruntări din cauza neînțelegerii unor mesaje.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul carierei, ambițiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Dacă în ultimele trei săptămâni, Mercur a răscolit activitățile profesionale și relația cu șefii, ai spus ce te nemulțumea, acum lucrurile reintră în normal.

 

Fecioară

 

Astăzi, se încheie o perioadă de trei săptămâni, în care Mercur, guvernatorul tău, ți-a răscolit principiile de viață, credințele, comunicarea cu persoane din străinătate, activitatea educațională, schimburile de experiență profesională. Revenind la mișcarea directă, Mercur va face lumină în multe chestiuni, care te-au frământat.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat intereselor materiale, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor pesoane sau instituții sau a banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu, moștenirile, creditele și impozitele. Vei observa că reușești să rezolvi mult mai ușor situațiile apătute în planul financiar.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea  directă, prin zodia Taur, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Comunicarea în cuplu nu mai are de suferit, poți discuta deschis și sincer fără să mai existe interpretări, iar în sfera profesională poți negocia sau semna contracte.

 

Săgetător


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea  directă, prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii, activităților profesionale și sănătății. Prin urmare, comunicarea cu cei cu care desfășori activități revine la normal și începi să găsești soluții la lucrurile la care nu găseai rezolvare. Din punct de vedere al sănătății este posibil să descoperi că ai primit un diagnostic greșit și noile vești să te facă să te simți mai bine.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, sectorul sentimental, al aventurilor romantice, flirtului, distracției și creativității reintră în normal, odată cu revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă. Nu vor mai exista neînțelegeri sau riscul să nu știi ce-ți dorești de la relație, dacă vrei sau nu să mai continui.

 

Vărsător


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea  directă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, pe care l-a răscolit timp de trei săptămâni. Nu mai există riscul să te răzgândești cu privire la deciziile pe care le-ai luat cu partenerul de cuplu, privind modificările, pe care vreți să le aduceți în casă sau în viața voastră.

 

Pești

 

Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine, de astăzi, la mișcarea directă prin zodia Taur, respectiv prin casa comunicării, gândirii, relațiilor cu frații, cu rudele, vecinii, privind acumularea de cunoștințe, negocierile sau deplasările. Toate neînțelegerile și situațiile apărute în deplasări, negocieri sau rezolvarea unor chestiuni administrative încep să dispară și lucrurile par că încep să se lege altfel.

related posts

Modifică setările cookies