Horoscop zilnic 3 mai 2020. Săgetătorii se confruntă cu răsturnări de situație, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 3 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

În prima parte a zilei este posibil să-ți ceară ajutorul un coleg care are nevoie să îi preiei sarcinile săptămâna următoare. În partea a doua a zilei, recuperezi o sumă de bani împrumutată. 

Taur

Îți dorești să poți pleca într-un minisejur, undeva la munte sau la mare. Pentru că acest lucru nu se poate momentan, cauți alte metode de relaxare împreună cu partenerul sau dacă ești părinte, cu copiii. 

Gemeni

Poți să ai astăzi niște dispute cu unul dintre membrii familiei pe tema împărțirii sarcinilor în casă. Nu da curs conflictelor și încearcă să redirecționezi energia în ceva constructiv, cum ar fi să citești, să te informezi într-un domeniu care te pasionează sau ia legătura cu prietenii și află ultimele vești.

Rac

Posibil astăzi să fii puțin iritată și să nu comunici prea ușor cu nimeni. Totuși este o zi bună pentru studiu și pentru acumulare de informație în domenii de interes pentru tine. Dacă lucrezi într-un domeniu în care trebuie să scrii, vei avea multă inspirație, așa că nu rata dispoziția creativă și lucrează în avans.

Leu

Partenerul de cuplu primește o propunere tentată de job și se consultă cu tine dacă să accepte sau nu. Salariul este tentant, însă mediul nu prea îl încântă și oscilează, pentru că nu ar vrea să ajungă într-un domeniu cu care nu prea are de-a face.

Fecioară

Posibil astăzi să primești vești de la o instituție de învățământ unde ai urmat niște cursuri sau de la cineva din străinătate cu care nu ai mai vorbit de mult. Oricare ar fi situația, surpriza va fi mare și te vei bucura.

Balanță

Evită astăzi speculațiile financiare sau investițiile riscante! Nu de alta, dar poți avea parte de surprize neplăcute în planul financiar. În ceea ce privește planul personal, petreci clipe pasionale cu partenerul de cuplu.

Scorpion

Pentru că astăzi vrei să achiziționezi un device, ceri sfatul mai multor prieteni legate de unele modele sau poate cineva din grupul tău de prieteni vrea să vândă ceva ce te-ar interesa să achiziționezi la un preț mic.

Săgetător

Astăzi nu este o zi bună pentru a lua decizii în sfera profesională. Nu de alta, dar pot să apară tot felul de răsturnări de situație și să nu știi ce să faci. Ca să eviți o greșeală, ar fi bine să analizezi în detaliu oferta primită.

Capricorn

Dacă trebuie să iei decizii importante în sectorul studiilor, cineva apropiat ar putea să te ajute să clarifici ceea ce îți dorești, dar fără să te influențeze. Decizia trebuie să îți aparțină, după ce analizezi toate aspectele.

Vărsător

Te gândești tot mai des la o schimbare de locuință și te consulți cu partenerul de cuplu dacă aveți finanțele de care aveți nevoie și ce ați putea împrumuta sub forma unui credit, v-ar ajunge să achiziționați casa la care visați.

Pești

S-ar putea ca astăzi partenerul de cuplu să nu fie de acord cu unele decizii ale tale. Chiar dacă pe tot parcursul zilei veți avea destule dispute și neînțelegeri, nu uita că astrele ți-au pregătit astăzi mari satisfacții în sfera amoroasă.

Pe protvplus.ro puteti vedea toate emisiunile preferate

related posts