Horoscop zilnic 3 mai 2021. Balanțele au parte de restricții și evenimente neprevăzute, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 3 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce întâlniri, dialoguri, conversații cu prietenii. Este posibil să nu prea fii într-o formă prea bună și deși tinzi să-ți reprimi emoțiile și să ții sub control tendința de a critica, unii dintre prieteni nu vor scăpa și le vei da unele lecții de ce înseamnă disciplină și responsabilitate.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o agitație emoțională și schimbări de dispoziție, în urma cărora nu vei reacționa tocmai bine dacă vei fi provocată. Interlocutorii tăi ar trebui să nu se ambaleze prea mult și să-ți dea sfaturi cu privire la ce trebuie sa faci în viața profesională, pentru că te vei manifesta destul de agresiv.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce nevoia de solitudine și de interiorizare. Îți dorești să stai izolată, mai ales că ai parte de unele trăiri emoționale mai puternice. Ai putea să redirecționezi energiile de astăzi spre studiu și introspecție, spre interior și să cauți soluții la problemele care te frământă.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și pentru planurile tale de viitor împreună cu partenerul de cuplu. Este posibil să faceți niște socoteli, mai ales dacă intenționați să achiziționați/vindeți/închiriați un imobil. Posibil să fii tentată să cheltui mai mult, însă partenerul va fi cel care îți va aduce argumente și-ți va explica că este mai bine să procedați după planul lui.

 

Leu

 

Relația de cuplu ar putea fi tensionată, astăzi. Posibil, partenerul să te critice sau să dea dovadă de lipsă de toleranță într-o anume privință. Este un test sau o probă de încercare pe care trebuie să îl treci și să demonstrezi maturitate și răbdare în gestionarea unei crize în cuplu.

 

Fecioară

 

Posibil contextul astral de astăzi să-ți aducă o stare de agitație și de neliniște sau disfuncții organice. Oboseala ultimelor zile își spune cuvântul și astrele îți recomandă să te odihnești mai mult, să eviți suprasolicitarea, mai ales că pot să apară probleme legate de axa cardio-vasculară. 

 

Balanță

 

Contextul astral al zilei de astăzi poate fi dat peste cap, mai ales dacă ai programat activități de relaxare, împreună cu prietenii sau cu partenerul de cuplu. Configurația astrală aduce restricții și este posibil să nu se întâmple așa cum ai stabilit, din cauza unor evenimente neprevăzute, pe care nu le-ai luat în calcul.

 

Scorpion

 

Contextul astral al zilei îți aduce tensiuni cu familia și o atitudune rigidă din partea unor membri, care nu sunt de acord cu deciziile tale privind administrarea unui bun de valoare mai mare, un imobil sau privind patrimoniul. Dacă nu veți ajunge la un compromis, lucrurile nu se vor rezolva așa de ușor.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi favorabilă comunicării, gândirii, întocmirii unui plan, a unei strategii de negociere și dialoguri care implică responsabilitate și seriozitate. Deși ar trebui să ai parte de o zi liniștită, în care să o petreci cu familia, gândurile tale se îndreaptă spre sfera profesională.

 

Capricorn

 

Chestiunile financiare te preocupă în prima parte a zilei, când pot să apară unele blocaje și să nu poți face niște plăți sau să virezi niște bani. În ce privește sfera profesională, te gândești cum să pui problema șefilor sau să deschizi subiectul salarizării. Posibil să primești sarcini în plus sau acele sarcini pentru care erai plătit suplimentar să se încheie începând din această lună.

 

Vărsător

 

Cu Luna în zodia ta, astăzi, ar trebui să te simți bine, să fii optimist și să ai energie pentru a pune la cale planuri mărețe. Însă, lucrurile nu stau așa, pentru că din configurația astrală a zilei face parte și Saturn, care nu te lasă până nu dai dovadă de responsabilitate, seriozitate și maturitate în tot ce întreprinzi. În relația cu partenerul de cuplu este posibil să dai dovadă de răceală, lucru care nu va fi apreciat. Mai mult de atât, ți se va reproșa acest lucru.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul asociat subconștientului și universului interior, așa că toată energia ta se va îndrepta spre interior, pentru a putea să faci față emoțiilor, trăirilor și amintirilor din trecut. Posibil să ai parte de o revelație și până la finalul zilei apare și optimismul și încrederea că totul va ieși așa cum plănuiești.

related posts

Modifică setările cookies