Horoscop zilnic 3 mai 2022. Taurii au o zi favorabilă negocierilor sau încheierii unor contracte, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 3 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, cu Luna pe casa comunicării, ești spontană și vrei să împărtășești și altora sentimentele și cunoștințele tale. Faci multe deplasări, iei legătura cu persoane, care ar putea să te ajute să rezolvi anumite chestiuni personale, administrative, financiare. S-ar putea să înveți lucruri noi și simți o mai mare nevoie de informație, să fii la curent cu tot ce se întâmplă.


Taur

 

Se anunță o zi favorabilă negocierilor sau încheierii unor contracte. Ai face bine să bați palma înainte de 10 mai când Mercur, guvernatorul casei tale financiare, își începe retrogradarea, pentru că pe urmă, timp de trei săptămâni, s-ar putea să ai parte de răzgândiri, amânări și blocaje.

 

Gemeni

 

Astăzi, cu Luna prin semnul tău zodiacal, vorbești cu ușurință și pricepere, ești deschisă să afli informații noi și iei legătura cu multe persoane, stați la povești sau împărtășiți experiențele din ultima perioadă. Din punct de vedere profesional este susținută activitatea editorială, negocierile, promovarea. În planul relațional este susținută concilierea sau împăcările, dialogurile constructive.

 

Rac

 

Astăzi, s-ar putea să treci de la o stare la alta, să nu ai o dispoziție prea bună și nici să comunici prea mult nu-ți trebuie. La serviciu, se aglomerează programul, însă partea bună este că ai satisfacții profesionale. Totuși nu ți-ar strica câteva zile libere.

 

Leu


Contextul de astăzi îți poate aduce, pe de-o parte, dialoguri și negocieri pentru un proiect nou, pe de altă parte, întâlniri cu prietenii sau cu foști colegi, cu care ai planuri comune de vacanță. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să recuperezi o sumă de bani.

 

Fecioară

 

Cu Luna plasată în zodia Gemeni, pe casa carierei, te preocupă sfera profesională. Ai un randament intelectual ridicat și idei pe care vrei să le prezinți șefilor. Profită de contextul zilei pentru a te face remarcată și lucrează la o strategie pe termen lung pentru unul din proiectele în care ești implicată!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru studii, școală, învățarea unor lucruri noi, lărgirea orizonturilor cunoașterii. La serviciu este posibil să apară unele situații, care să te oblige să schimbi cumva perspectiva, să vezi și din alt unghi lucrurile. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să te gândești la achiziționarea unui sejur în țară sau străinătate.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi în care încasezi bani sau primești un cadou. Cineva se gândește la tine și face un gest frumos: primești o cafea, o floare, niște bomboane. În partea a doua a zilei, la serviciu, s-ar putea să impresionezi prin abilitățile tale și capacitatea de a face față în situații limită.

 

Săgetător

 

Luna traversează, astăzi, zodia Gemeni, și sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Este o zi favorabilă discutării unor chestiuni, care trebuie lămurite în cuplu, privind activitatea profesională și găsirea unui echilibru între viața de familie și profesie. În ce privesc asocierile sau contractele profesionale, s-ar putea să primești o propunere din partea unui asociat, colaborator, partener de afaceri.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să te împarți în mai multe locuri deodată, să tragă toată lumea de tine și fiecare să vrea să rezolvi ceva. Se anunță o zi agitată și plină de surprize. Dacă apar conflicte, comunicarea este cheia, că doar Luna traversează zodia Gemeni, responsabilă cu comunicarea, negocierea, învățarea, acumularea și aflarea de informații noi.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, copiilor, creativității și distracției este activat astăzi de Luna în zodia Gemeni. Ai multe idei de petrecere a timpului liber și vrei să le pui imediat în practică. Sunt favorizate întâlnirile romantice, să faci declarații partenerului sau să te lași cucerită.

 

Pești

 

Astăzi, Luna în zodia Gemeni vine cu preocupări pentru casă și activitățile gospodărești. S-ar putea să primești și vești de la familie, de la rude din străinătate, care te caută și te anunță perioada în care vor veni acasă, în concediu. Posibil să discuți cu ceilalți membrii ai familiei despre organizarea unei întâlniri sau poate programați un eveniment important, în funcție de programul fiecăruia.

 

 

related posts

Modifică setările cookies