Horoscop zilnic 3 martie 2019. Scorpionii se îndrăgostesc la prima vedere, vezi ce se întâmplă Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 3 martie 2019.


BERBEC 

Ești plină de inspirație și te gândești intens la câteva schimbări pe care vrei să le faci. Indiferent că este vorba de lucruri serioase, sau doar de mici idei de reamenajare, un lucru este clar: îți pui în minte să faci ceva inedit și astăzi ai toate șansele să îți iasă totul exact așa cum îți dorești.

TAUR

Ai o mulțime de lucruri de rezolvat, dar ești, în același timp, și cea mai productivă persoană a zilei. Energia pe care o ai te ajută să duci totul la bun sfârșit, cu brio, ba chiar să iei și niște pauze binemeritate.

GEMENI

Ești retrasă și tăcută, iar asta nu îți stă deloc în obicei. Încearcă să redevii persoana comunicativă pe care toți cei din jurul tău o apreciază și o ascultă cu drag, pentru că o atitudine atât de diferită, ca cea de astăzi, îi poate deruta.

RAC

Plănuiești o vacanță sau cel puțin un weekend prelungit, împreună cu prietenii sau poate doar în doi. În orice caz, mintea ta se ocupă cu asta și nu cu lucrurile din rutina ta zilnică.

LEU 

De ceva timp te simți puțin nesigură în privința unor persoane din jurul tău, de care te-ai apropiat mult în ultimă perioadă. Cel mai bine e să te concentrezi pe propria persoană și sa analizezi bine lucrurile care te supara. Nu ai vrea să iei decizii pripite.

FECIOARA

Ai fost destul de distantă cu persoana iubită, iar astăzi vrei să îți iei revanșa. Este ziua ideală pentru surprize, dar nu pe care le primești, ci pe care le oferi. Partenerul tău de viață va fi încântat de faptul că, în sfârșit, ai timp pentru voi doi.

BALANTA

Ai inceput o mulțime de proiecte, în ultimul timp, iar acum încep să se vadă și roadele, fapt ce te bucură mult. Aștepti de ceva vreme ca eforturile pe care le-ai depus să fie văzute și apreciate.

SCORPION

Sunt șanse foarte mari ca astăzi să cunoști o persoană care îți trezește interesul într-un mod în care nu ți se întâmpla prea des. Daca ești singură, aceasta este ziua în care poți deschide bine ochii, te poți îndrăgosti la prima vedere.

SAGETATOR

Se poate ivi o sumă neașteptată de bani, care îți readuce bucuria unui răsfăț pe care l-ai tot amânat, așa că ești cât se poate de binedispusă. Încearcă totuși să mai și păstrezi câte ceva din ei, dacă vrei să nu îți fie greu zilele următoare, când nu se vor mai ivi astfel de surprize.

CAPRICORN

Încăpățânarea ta nu ajută deloc la legarea relațiilor cu cei din jur. Îți dorești să te apropii mai mult de unele persoane, însă dacă nu reușești să le accepți, măcar din când în când, părerile, nu te vor aprecia prea mult. Începe de astăzi, cineva își dorește să te cunoască mai bine.

VARSATOR

Petreci o zi excelentă în familie. Indiferent de ce se întâmplă în prima parte a zilei, spre seară te dedici în totalitate celor dragi și începi un weekend care se anunță plin de întâmplări plăcute alături de ei.

PESTI 

Ai avut o săptămână foarte agitată și plină de întâmplări mai puțin plăcute, așa că ziua aceasta te prinde într-o formă mai puțin energică. Astăzi vei încerca să închei ziua devreme și să recuperezi câte ceva din odihna pe care ai pierdut-o.

Vezi și: Geloșii și posesivii zodiacului
related posts