Horoscop zilnic 3 martie 2020. Fecioarele au un succes fulminant, ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 3 martie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult și pe care le poți întâlni întâmplător. În cadrul ședintelor vei fi foarte activă, însă ai tendința să cam spui lucrurile verde în față și să deranjezi pe mulți prin atitudinea ta.

Taur

Ești preocupată astăzi de bani și să mai obții o colaborare pentru a-ți mări veniturile. Ai de gând să strângi o sumă de bani pe care să o folosești atunci când îți vei deschide afacerea ta. Te-ai săturat de șefi, sarcini peste sarcini și dead-line-uri care nu se mai termină niciodată.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în zodia ta, așa că vei fi mai mult pe drumuri să rezolvi diverse chestiuni administrative, financiare, juridice, vorbești mult la telefon, mergi la cumpărături și cheltui mai mult decât este necesar. Totodată este o zi bună pentru studiu și pentru informare.

Rac

Nu prea ești astăzi în apele tale, te simți obosită după un weekend în care ai fost plecată și nu ai apucat să te odihnești deloc pentru săptămâna ce tocmai a început în forță. Faci față cu greu sarcinilor și ai vrea să stai mai mult izolată și să te gândești la proiectele tale personale.

Leu

Ai parte astăzi de surprize plăcute de la prieteni, colegi sau partenerul de cuplu, care achiziționează, fără știrea ta, un sejur de câteva zile la munte. Deși nu stați foarte bine cu banii, te bucuri pentru inițiativă și nu îi reproșezi nimic.

Fecioară

Configurația astrală te situează astăzi în centrul evenimentelor și vei fi vedeta zilei. Posibil să te implici într-un proiect cu care nu ai legătură și să aduci în firmă un client valoros pe care colegii tăi nu au reușit să-l aducă. Obții aprecierea șefilor.

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la studiu. Dacă te-ai înscris la o formă de învățământ, un curs de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, vei obține rezultate bune. Poți să susții un proiect sau o lucrare în fața unei comisii sau te pregătești să pleci într-o delegație sau o călătorie în interes personal.

Scorpion

Primești astăzi o sumă de bani pe care o folosești să achiziționezi o vacanță. Ești din ce în ce mai preocupată să călătorești sau să înveți lecții de viață din călătorii, cărți sau studiind un domeniu care te interesează. Investești mult în pregătirea ta profesională, dar și în dezvoltarea personală.

Săgetător

Astăzi poți fi pusă în situația de a lua o decizie extrem de importantă legată de viața de familie și de spațiul de locuit. Pentru a te asigura că este cea mai bună decizie, ar fi indică să te consulți în principal cu partenerul sau cu membrii familiei apropiați ție.

Capricorn

Astăzi, în planul profesional, ai o mulțime de idei practice și comunici foarte bine cu colegii și șefii, iar cooperarea armonioasă cu aceștia va duce la rezultate bune. Aștepți să fii apreciată și recompensată pentru meritele și realizările tale.

Vărsător

Creativitatea este la cote maxime astăzi și te remarci prin rezultate notabile. Ești interesată să călătorești și să intri în contact cu persoane din alte țări și să afli despre cultura și tradițiile acestora. În planul financiar, poți să cheltui mai mult decât ți-ai propus.

Pești

Astăzi, ai susținerea familiei în chestiunile gospodărești, iar tu poți sta liniștită la serviciu să rezolvi problemele apărute, chiar stând peste programul normal. În proiectele personale ești atrasă de activități de grup ieșite din comun și de oameni cu potential creativ. 

Telefonul mobil te poate infecta cu coronavirus - Trending Review cu Daragiu - Episodul 18

related posts