Horoscop zilnic 3 martie 2021. Racii au parte de un eveniment neprevăzut în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 3 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația intimă cu partenerul de viață, pentru petrecerea unor momente pline de pasiune. În planul relațiilor sociale ești predispusă să intri în conflicte din cauza unor chestiuni apărute, care te pun în fața unor situații neplăcute.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi sectorul relațiilor, respectiv zodia Scorpion și contextul astral îți aduce dialoguri plăcute cu prietenii sau cu echipa cu care îți desfășori activitățile profesionale. Posibil în partea a doua a zilei, să te sfătuiești cu perechea ta pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă, fiind un moment bun să faceți o schimbare. 

 

Gemeni

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru starea de sănătate. Dacă ai nevoie de câteva libere, șefii sunt de acord, iar colegii de echipă îți sar în ajutor să preia din sarcini. Relațiile cu membrii familiei nu sunt prea armonioase, poți să ai parte de blocaje de comunicare și ar trebui să eviți disputele.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce un eveniment neprevăzut în sfera sentimentală sau în relația cu cei dragi. Posibil să existe unele tensiuni în relația cu partenerul de cuplu din cauze financiare sau acesta îți reproșează că-ți dedici prea mult timp serviciului.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru chestiunile gospodărești sau îți oferi ajutorul unuia dintre părinți. Cu partenerul de cuplu pot apărea conflicte din cauze unei sume de bani pe care ai împrumutat-o unui prieten/coleg.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi nu-ți aduce vești prea bune referitor la schimbările care vor avea loc la locul de muncă. Ai susținerea partenerului și petreceți o după-amiază liniștită, departe de toată agitația cotidiană.

 

Balanță

 

Deși nu sunt dese astfel de zile, astăzi, ai o relație bună cu echipa cu care lucrezi și reușiți împreună să depășiți niște obstacole la locul de muncă. În planul sentimental sunt favorizate întâlnirile romantice. Posibil în partea a doua a zilei să primești un cadou.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună. Ești foarte critică cu cei apropiați, dar și cu cei cu care interacționezi prin intermediul serviciului. În planul relațional, ai parte de o surpriză de la perechea de viață, care achiziționează ceva pentru casă, ce-ți doreai de mai mult timp.

 

Săgetător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce evenimente neașteptate la locul de muncă. Posibil să fii nevoită să refaci niște documente și să pregătești o deplasare, o delegație. Dacă ai de negociat un contract sau un parteneriat, nu este un moment favorabil, mai bine amână câteva zile!

 

Capricorn

 

Relația cu partenerul de cuplu ar putea să se îmbunătățească astăzi în urma unui dialog deschis, prin abordarea unor subiecte sensibile, care trebuiesc lămurite. Mergi pe principiul pași mici și siguri și încerci să repari o greșeală pe care ai făcut-o în urmă cu câteva săptămâni.

 

Vărsător

 

Dacă reușești să-ți temperezi emoțiile și starea de nervozitate, vei avea numai de câștigat la serviciu. Nemulțumirile tale legate de casă, de spațiul de locuit, de o schimbare pe care vrei să o faci, nu se leagă și ai o stare de nervozitate, agițatie și tendința de a intra în conflicte cu cine nu trebuie. Atenție ce comunici pentru că vorbele tale pot fi interpretate greșit!

 

Pești

 

Contextul astral care se formează astăzi între Luna poziționată în sectorul principiilor și convingerilor de viață și Soarele tău favorizează încrederea în forțele proprii. Dacă ai de prezentat un proiect, o lucrare, un examen sau un interviu, astrele sunt de partea ta, vei avea intuiție și inspirație, iar sectorul asociat comunicării este bine susținut.

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro


Cum să faci cele mai tari ședințe foto

related posts

Modifică setările cookies