Horoscop zilnic 3 martie 2022. Leii vor să-și revitalizeze viața amoroasă, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 3 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te invită să-ți folosești intuiția și puterea interioară pentru a rezolva unele chestiuni personale. Posibil să înclini să ierți pe cineva, să aibă loc o împăcare. În altă ordine de idei, în planul profesional, ești determinată, mai mult ca oricând, să obții un avantaj, o situație să o aranjezi în așa fel încât să fie în favoarea ta.

 

Taur

 

Noi oportunități se ivesc, astăzi, și dacă vei coopera cu contextul astral, să-ți schimbi radical viziunile și principiile de viață, vei face progresul de care ai nevoie. În grupul de prieteni, te bucuri de simpatie, aprecieri și planurile tale par că se îndreaptă spre un succes.

 

Gemeni

 

Ești vizibilă, astăzi, în planul social, la serviciu, în relațiile cu șefii. S-ar putea să ți se recunoască niște merite sau să-ți atingi un obiectiv la care ai munci mult, iar efectele să se vadă în conturile tale. Totodată, ești mai mult decât determinată să începi să faci niște economii.

 

Rac

 

Principiile și viziunile tale s-ar putea schimba astăzi, să cooperezi cu aspectele astrale, să profiți de o conjunctură, să fii mai aproape de convingerile tale spirituale. S-ar putea, dialogul cu partenerul de cuplu să-ți influențeze unele decizii și să înclini să mergi pe credințele perechii de viață.


Leu


Situația financiară s-ar putea îmbunătăți, neașteptat, cu o sumă de bani, care vine prin intermediul serviciului, un bonus sau o primă. Dacă ești singură, ești tentată să ai o aventură astăzi. Îți dorești să-ți revitalizezi viața amoroasă. Și dacă faci parte dintr-un cuplu, contextul astral este favorabil reînvierii pasiunii.

 

Fecioară

 

Din punct de vedere profesional se anunță o zi favorabilă semnării unui contract important sau poate șeful te anunță cu privire la deciziile luate de conducere. În planul relațional, ești determinată să cucerești o persoană.


Balanță

 

Starea ta de sănătate se schimbă în bine, poate și datorită găsirii unui tratament la o afecțiune mai veche sau poate ți-ai schimbat stilul de viață și se observă imediat o îmbunătățire. Din punct de vedere profesional, dacă îți dorești o schimbare, cineva din familie vine cu un pont, te recomandă într-o funcție.

 

Scorpion


Contextul astral de astăzi vine cu multă intuiție, sensibilitate și creativitate într-un proiect personal de suflet. Dacă în planul sentimental nu ești pe deplin mulțumită, toată energia adunată o redirecționezi spre o pasiune, în care investești. Realizezi că poți fi fericită și mulțumită de ceea trăiești și fără să faci parte dintr-un cuplu.


Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai niște reflecții și să realizezi că-ți poți vindeca o traumă emoțională din trecut. Relația cu părinții poate trece într-o altă etapă. În ce privește spațiul de locuit sau achiziționarea unei locuințe, o mutare, ești tot mai aproape de obiectivele tale.


Capricorn

 

Astăzi ai inspirație, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu în care este importantă comunicarea și negocierile. Ai parte de informații utile, te remarci la serviciu sau în grupul de prieteni și pui la cale o strategie sau un plan de acțiune pe termen lung. S-ar putea să pregătești o surpriză unui membru al familiei.

 

Vărsător

 

Cineva din anturajul tău s-ar putea să-ți propună o colaborare sau poate un job și veniturile tale să se mărească în următoarea perioadă, așa că analizează propunerea! Totodată, te pregătești pentru o plecare, o călătorie, faci socoteli, achiziționezi bilete de avion, cazare, să faci o surpriză unui membru al familiei plecat în afara țării și cheltui o sumă de bani în acest sens.

 

Pești

 

Planurile tale profesionale capătă contur. Este momentul să te afirmi și să valorifici oportunitățile, propunerile care ți se fac astăzi. În planul relațional, este posibil să iei o decizie importantă. Pe seară, te vezi cu prietenii și povestești despre realizările tale.

 

related posts

Modifică setările cookies