Horoscop zilnic 3 martie 2023. Fecioarele au șansa să înceapă o relație nouă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 3 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Începe o perioadă în care faci o analiză a relațiilor, dar și a activităților profesionale. Totodată, s-ar putea să apară persoane din trecut, care să-ți răscolească sentimentele.

 

Taur

 

Mercur, planeta comunicării și negocierilor, tranzitează de astăzi și până pe 19 martie zodia Pești. Va activa sectorul relațiilor de prietenie, proiectelor de grup, planurile și proiectele de viitor, dar și strategiile pe termen lung. Se întrevede o perioadă bună din punct de vedere al asocierilor, stabilirii unor direcții în noi proiecte, dar și a lărgirii cercului de cunoștințe.


Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, și va traversa până pe 19 martie sectorul carierei, imaginii și statutului personal. Te remarci prin ideile tale, primești aprecieri de la șefi și poate chiar propuneri de avansare. Totodată, se întăresc relațiile cu persoane din străinătate. Cu Mercur în Pești, gândirea ta va fi intuitivă și va influența stilul de comunicare.

 

Rac

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Pești și pănă pe 19 martie activează sectorul perfecționării profesionale, călătoriile, educația superioară, principiile și planurile de viață. Urmează o perioadă în care vei fi mai interesată de studiu, de obținerea unor diplome/atestate, de lărgirea orizonturilor cunoașterii, de călătorii sau de participiparea la evenimente din spațiul social.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Pești, în sectorul intereselor financiare, transformărilor profunde și intimității. Până pe 19 martie urmează o perioadă în care vei iniția dialoguri cu partenerul de cuplu pentru reorganizarea finanțelor pe care le dețineți în comun. De asemenea,  vei avea intuiție în rezolvarea unor chestiuni legate de intimitate.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, și până pe 19 martie traversează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Mercur va opera favorabil, aducând armonie, dialog prin comunicare deschisă. Dacă ești singură, primești propuneri de a ieși la întâlniri și ai șansa să începi o relație nouă. În sfera profesională, te poți asocia într-un proiect sau să închei niște contracte.

 

 

Balanță

 

Mercur, planeta comunicării, ajunge, astăzi, în zodia Pești, pe sectorul muncii și sănătății. Până pe 19 martie urmează o perioadă, în care reorganizezi activitatea la serviciu, primești oferte, poți schimba jobul sau te poți face remarcată printr-o idee sau implicarea într-un proiect nou. Recomandarea astrelor este să ai grijă la sănătate!


Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și pasiunilor. În planul sentimental este posibil să faci declarații partenerului sau să încerci să cucerești pe cineva. În planul profesional, s-ar putea să începi o activitate nouă, independentă, pe cont propriu, prin care să-ți valorifici o pasiune.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Pești, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Așadar, până pe 19 martie, urmează o perioadă, în care faci demersuri, împreună cu partenerul, privind rezolvarea unor chestiuni locative sau de familie.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, acumulării de cunoștințe, negocierilor, deplasărilor. Până pe 19 martie, urmează o perioadă, în care ai un randament intelectual ridicat și vei face față tuturor activităților profesionale sau care privesc un proces de învățare.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Pești, respectiv pe sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din muncă, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Până pe 19 martie au loc negocieri, semnări de contracte și urmeză o perioadă în care îți poți suplimenta veniturile.

 

Pești


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv casa personalității. Până pe 19 martie ai parte de susținerea lui Mercur în toate activitățile pe care le întreprinzi și o capacitate intelectuală ridicată, acumulezi mai ușor informație și-ți poți demonstra abilitățile și experiența pentru a-ți atinge obiectivele.

related posts

Modifică setările cookies