Horoscop zilnic 3 noiembrie 2017. Leii au musafiri, iar Scorpionii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 noiembrie 2017.


Berbec

Este o zi minunata pentru a-ti imbogati cunostintele. Te gandesti sa faci o vizita la muzeu sau la teatru.  Partenerul tau va fi surprins de alegerile pe care le-ai facut si ii va face deosebita placere sa te insoteasca.

   

Taur

Astazi trebuie sa eviti discutiile serioase si despre viitor. Seriozitatea ta a inceput sa-i plictiseasca pe cei din jur, asa ca mai bine incerci cateva glume cu care sa-i binedispui. Abordeaza subiecte generale si ai grija sa nu strici starea nimanui.

 

Gemeni

Aceeasi stare pozitiva si relaxata are efect asupra ta si astazi. Esti o femeie foarte muncitoare, dar care nu se concentreaza doar pe acest aspect al vietii.  Stii sa imparti in mod egal timpul liber si timpul petrecut la munca, ceea ce este un lucru deosebit de important.

   

Rac

O stare constanta de fericire predomina astazi in sufletul tau. Ai realizat ca in ultima perioada ai fost monotona si vrei sa schimbi asta la tine. Odata cu noua ta stare este posibil sa apara si un pretendent la inima ta.

 

Leu

Astazi primesti o vizita surpriza de la cineva pe care il respecti si pe care il apreciezi foarte mult pentru ceea ce face.  Poate fi un membru al familiei pe care nu l-ai mai vazut de mult sau poate fi o persoana de care te simti atrasa intr-un mod special.

  

Fecioara

Astazi astepti un raspuns important de la un posibil loc de munca pe care ti-l doresti foarte mult. Esti emotionata si stai in suspans deoarece nu iti imaginezi cum ar fi daca nu te-ar angaja. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pastrezi increderea si optimismul. 

   

Balanta

Un nou motiv de frustrare isi face aparitia astazi. Incepi sa consideri ca organismul tau a asimilat prea mult in ultima perioada,  iar asta te face sa fii mult mai atenta la ceea ce mananci si la numarul de exercitii fizice pe care il faci zilnic.

  

Scorpion

O veste  primita la telefon iti influenteaza negativ starea de spirit inca de dimineata. Este posibil ca un membru al familiei sa sufere din anumite motive, iar acest lucru iti blocheaza puterea de a gandi dincolo de aceasta situatie. Toata ziua vei fi pierduta in ganduri si nu te vei putea concentra pe ceea ce ai de facut. 

 

Sagetator

Astazi tii ascunse problemele de sanatate pe care le ai si incerci sa recuperezi tot ce ai pierdut la locul de munca. Iubitul tau ti-a fost alaturi si a avut grija sa te simti mult mai in forma indiferent de starile tale interioare care te fac sa te simti bolnava.

  

Capricorn

Astazi te simti norocoasa si extrem de fericita. Tot ce atingi parca prinde culoare in jurul tau. Faptul ca esti binedispusa te face sa fii o femeie frumoasa si deschisa la discutii. Oamenii isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in prezenta ta.

 

Varsator

Astazi intalnesti pe cineva caruia te grabesti sa-i pui o eticheta pe care mai tarziu vrei sa o schimbi. Esti genul de persoana care citeste bine un om la prima intalnire, dar in aceasta situatie este posibil sa te inseli. Daca nu ti-a atras atentia din prima, pe parcurs, vei fi surprinsa de ceea ce poate sa faca.

 

Pesti

Esti obosita si simti nevoia sa te relaxezi. Vrei sa-ti petreci aceasta zi in pat, la televizor, fara sa intri in contact cu prea multe persoane. Activitatile din ultima perioada te-au stors complet de energie.

  

related posts

Modifică setările cookies