Horoscop zilnic 3 noiembrie 2019. Leii au parte de surprize din partea partenerului, ce se întâmplă cu Gemenii


Vezi ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 3 noiembrie 2019.


Horoscop realizat de Laura Ianculescu!

 

Berbec

Astăzi, se anunță o zi în care surpriza este la tot pasul. Dacă ești nevoită să faci o deplasare în interes de serviciu, vei avea surpriza să te întalnești cu un/o prietenă pe care nu ai mai văzut-o de mult și să zăboviți mai mult la povești.

 

Taur

Se anunță un final de săptămână cu surprize, mai ales că tu poți să lași o impresie frumoasă celor cu care te vei întalni. Dacă ești singură, ai toate șansele să îți apară cineva brusc si neașteptat cu care să începi o poveste de dragoste la prima vedere.

 

Gemeni

Se anunță o zi activă din punct de vedere social, cu multe întâlniri și ieșiri în oraș, la evenimente culturale, spectacole sau prezentări de carte. Te simți bine în grupul de prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult și nu ratezi ocazia să le împărtașești amănunte despre proiectele tale personale.

 

Rac

Primești o sumă de bani de la unul dintre părinți sau un cadou venit cu întârziere de la un prieten care nu a putut sa vină la evenimentul important din viața ta. Ești tentată să mergi la shopping și să îți achiziționezi un articol de lux.

Horoscopul lunii noiembrie 2019. Succes financiar pentru Berbeci, ce se întâmplă cu Racii

 

Leu

Începi ziua cu o surpriză din partea partenerului. Te anunță că a luat decizia să își schimbe jobul, poate chiar domeniul în care activa până acum, deoarece simte că o schimbare îi va fi benefică. Dorește sa aibă mai mult timp pe care să îl petreceți împreuna.

 

Fecioară

Astăzi este posibil să primești o veste din străinătate, de la o rudă care te anunță că te va vizita în următoarea perioadă. Totodată, poți primi vești legate de începerea unui curs de perfecționare profesional sau să afli că data cursului s-a modificat.

 

Balanță

Se anuntă o zi în care preocuparea principală va fi o moștenire sau regimul unei locuințe. Dacă îți cauți casă, să vinzi, să cumperi sau să închiriezi, astăzi este posibil să gasești ceea ce cauți. Spre seară mergi la o vizionare.

 

Scorpion

Astăzi apar situații care au nevoie de acțiuni rapide la locul de muncă. Asumă-ți riscul și nu pierde oportunitățile care vin spre tine. Vei fi surprinsă să vezi câte sarcini poți să execuți într-un timp foarte scurt.

 

Săgetător

Astăzi, ți se dă sanșa să faci o schimbare la locul de muncă. Vei fi atentă asupra unor perspective noi pe care să le adopți în viitor. Selectează-ți prioritătile în sfera profesională și fă în așa fel încât să petreci timpul și cu persoana iubită sau cu membrii familiei.

 

Capricorn

Se anunță o zi benefică din punct de vedere financiar. Încasezi o sumă de bani pe care nu o așteptai și o folosești să cumperi un cadou partenerului, să îi faci o surpriză. În planul sentimental nu te mai confrunți cu dificultăți și în sfârșit te simți liniștită.

 

Vărsător

Optimismul și bunadispoziție te caracterizează astăzi. Îi molipsești și pe cei din jurul tău și rezolvi cu ușurintă sarcinile la locul de muncă. Pe seară ai o discuție cu partenerul de viață, căruia îi mărturisești că ai gânduri să schimbați casa.

 

Pești

Ești binedispusă și întinzi o mână de ajutor oricui are nevoie de tine la locul de muncă. În a doua parte a zilei este posibil să se dea totul peste cap și să fii nevoită să iei totul de la capăt. Spre seară îți vine o idee, să îi faci o surpriză partenerului de cuplu. 

Vezi și această rețetă de pui rumenit cu fenicul

related posts