Horoscop zilnic 3 noiembrie 2021. Taurii fac o obsesie pentru un bărbat cunoscut recent, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 3 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în casa relațiilor, aduce dialoguri plăcute legate de sfera profesională, de pregătirea într-un domeniu, de imaginea și statutul profesional. Armonia din cuplu îți aduce motivație să continui un demers, la inițiativa partenerului. Ce te nemulțumește este faptul că nu poți face, încă, ordine într-o situație financiară.

 

Taur

 

Dacă ești singură, s-ar putea să revină cineva din trecut sau să faci obsesie pentru cineva cunoscut de curând. Ai mare nevoie să-ți împărtășești gândurile cu cineva apropiat. Totodată, Luna în tranzit prin casa muncii te ajută să-ți îmbunătățești abilitățile și experiența și găsești noi metode sau cel puțin, cauți, să eficientizezi timpul.

 

Gemeni

 

Cu Luna într-un semn de aer, respectiv Balanța și în casa iubirii, într-un aspect favorabil cu Jupiter, guvernatorul relațiilor, te bucuri de o zi în care-ți poți exprima sentimentele, să clarifici unele nelămuriri, în relația cu o persoană, care insistă să te vadă. Atenție la starea de sănătate și ascultă-ți organismul atunci când are nevoie de odihnă sau de relaxare! N-ai să rezolvi nimic dacă tragi de tine până la epuizare. 

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi susține activitățile casnice, relația cu rudele, în special cu părinții, reamenajarea locuiței. Totodată, faci planuri cu colegii și ai niște dialoguri pentru preluarea unor sarcini pentru o perioadă scurtă de timp. În cuplu, simți o tensiune și nevoia de a te face auzită.

 

Leu

 

Cu Luna în casa comunicării și gândirii, alături de Mercur, astrul comunicării, se anunță o zi activă, în care cuvântul și scrisul au un rol important în tot ce faci. Dacă în sfera profesională s-ar putea să apară unele dispute și să ții la opiniile tale, în sfera sentimentală, un dialog, un flirt s-ar putea transforma în mai mult de atât. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai ocazia să clarifici anumite aspecte.

 

Fecioară

 

Ești preocupată, astăzi, de familie, de rezolvarea unor chestiuni administrative sau de pregătirea unei petreceri a unui membru, care își sărbătorește ziua de naștere sau onomastica. Așa că faci cumpărături și-ți pregătești un plan pentru următoarele zile, să te asiguri că ai timp de tot ce intenționezi să faci.

 

Balanță

 

Și astăzi Luna îți traversează zodia și ești determinată să deschizi unele dialoguri pe teme mai sensibile cu membrii familiei. Se anunță discuții constructive, chiar dacă apar și divergențe de opinie. Evenimente plăcute pot să apară în planul sentimental, pentru că Luna în tranzit prin zodia ta face un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, din casa iubirii.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai multe idei și încerci să le așterni într-un document și pe baza lor să demarezi niște proiecte în lunile ce urmează. La serviciu, înveți lucuri noi și cauți să fii receptivă la propunerile colegilor. În planul sentimental, s-ar putea, spre seară, să te cuprindă niște emoții, când îți aduci aminte de o fostă iubire.

 

Săgetător

 

Nu rata oportunitățile care apar, astăzi, datorită aspectului, pe care Luna în tranzit prin zodia Balanței, respectiv casa prietenilor, îl face cu Jupiter, guvernatorul tău, din casa comunicării! Poți pune la cale planuri, strategii, semna contracte și primești ajutor pentru a-ți urma obiectivele.

 

Capricorn

 

Primești, astăzi, vești de la șefi sau de la persoane cu putere de decizie, semnezi un contract sau te remarci într-o ședință. Luna în tranzit prin casa carierei și a autorității intră într-un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, poziționat în casa banilor, așa că se întrevăde o situație bună în planul financiar, în urma unor decizii pe care le iau șefii.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna își continuă drumul prin casa studiilor, cursurilor de perfecționare și filosofiei de viață și se află într-un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, din zodia ta. Îți faci planuri pe termen lung legate de sfera profesională și vei fi surprinsă de cum se leagă lucrurile.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei de astăzi, cu Luna care își continuă tranzitul printr-o casă a transformărilor profunde, într-un aspect favorabil cu Jupiter, guvernatorul tău, din zodia Vărsător, te îndeamnă la introspecție, meditație și reechilibrare emoțională.

Share în bucate cu Alex Petricean - Sarmale 2021
 

related posts

Modifică setările cookies