Horoscop zilnic 3 noiembrie 2022. Balanțele ar putea obține o mărire salarială, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 3 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la visare și izolare. De asemenea, ai inspirație într-o chestiune financiară. La nivel relațional este nevoie de o schimbare, pentru că simți că este ceva blocat în relația cu partenerul de cuplu. În partea a doua a zilei, îți aduci aminte de persoane din trecut, care au însemnat ceva pentru tine.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi vine cu dialoguri cu prietenii cu care îți dorești să începi un proiect sau o campanie umanitară. În planul relațional, faci planuri de viitor cu partenerul. La serviciu, ești pe cale să semnezi un contract important.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu un succes sau o realizare pe care o înregistrezi în planul profesional. Ideile tale au fost apreciate și cum Luna traversează casa imaginii și statutului personal, respectiv zodia Pești, și formează un aspect armonios cu planetele din casa muncii, succesul este garantat.

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa perfecționării profesionale, intră într-un aspect armonios cu planetele din sectorul creativității, așa că este momentul prielnic să te faci remarcată și să-ți valorifici o pasiune. De asemenea, te preocupă și relația sentimentală și reușești să-ți dedici mai mult timp partenerului sau copiilor, dacă ești părinte.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, în special de investiții pentru casă. De asemenea, dacă ai avut probleme cu familia, cu părinții, acum au loc împăcări, poți ierta, să te vindeci, să începeți o nouă etapă. Chiar dacă au existat tensiuni și fondul astral a fost unul dificil, ți se dă ocazia să îndrepți niște lucruri, să faci o schimbare.

 

Fecioară

 

Luna traversează casa relațiilor de cuplu, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor profesionale și formează aspecte armonioase cu planetele din casa comunicării. Prin urmare, ai deschidere către relații, dacă ești singură, către o persoană cu care împărtășești aceleași valori. Relația cu partenerul este bună, comunicați ușor și faceți planuri de plecare într-o vacanță.

 

Balanță

 

Astăzi te preocupă chestiunile profesionale, sarcinile de la locul de muncă. Luna formează aspecte armonioase cu planetele din casa banilor și valorilor și reușești să rezolvi niște chestiuni financiare, să administrezi bine un buget. Posibil să găsești o modalități de a obține o mărire salarială.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa iubirii și aventurilor romantice, distracției și creativității și ai parte de momente plăcute alături de partener, copii sau persoanele dragi într-o atmosferă liniștită și relaxantă. Posibil să faci declarații de iubire și să primești la rândul tău surprize din partea partenerului.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi plasează Luna în sectorul vieții de familie și poate aduce împăcări cu familia, cu acei membri cu care ai avut neînțelegeri și care te-au rănit la un moment dat. Prin urmare, Luna în zodia Pești aduce iertare și înclinație spre latura spirituală.

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna în tranzit prin casa comunicării și deplasărilor formează un aspect favorabil cu planetele din sectorul prietenilor, context care te îndeamnă la întâlniri cu prietenii și dialoguri plăcute. Posibil să primești sfaturi utile, care-ți întăresc convingerea că mergi pe drumul bun.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi plasează Luna în sectorul financiar, așa că te preocupă suplimentarea veniturilor dintr-o activitate extraprofesională sau un proiect propus de către șefi, care poate fi remunerat separat. În altă ordine de idei, ești tentată să mergi la cumpărături, însă trebuie să ai grijă la buget.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți activează casa personalității și formează aspecte favorabile cu planetele din casa filosofiei de viață, lărgirii orizonturilor, studiilor, călătoriilor. Ai o dispoziție bună, afli răspunsuri la niște întrebări, care te frământă de mai mult timp. De asemenea, decizi să nu mai faci planuri, pentru că ești sigură, că la un moment dat vei afla în ce direcție să o iei.

 

Averea ascunsă a familiei Addams

 

related posts

Modifică setările cookies