Horoscop zilnic 3 octombrie 2020. Gemenii își întâlnesc persoana visurilor, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 3 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor tale, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul muncii și al sănătății. Dacă ești singură îți poți găsi partenerul prin intermediul serviciului sau dacă mergi la o investigație medicală, poți intra în vorbă cu cineva de care să te simți atrasă.

Taur

Venus, stăpâna zodiei tale, ajunge astăzi în zodia Fecioarei, respectiv în casa asociată iubirii, aventurii, romantismului și flirtului. Prin urmare, ai toate șansele ca acest tranzit să-ți aducă o nouă relație sau să reînvii pasiunea în cuplu.

Gemeni

Evenimentul astrologic de astăzit este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Fecioarei, în sectorul vieții de familie. Dacă ai gânduri să-ți găsești un partener, în perioada imediat următoare, află că nici nu trebuie să ieși din casă. Astrele aranjează lucrurile în așa fel încât îți poți întâlni perechea prin intermediul familiei.

Rac

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Fecioarei, în casa asociată comunicării, învățării, deplasărilor și relației cu rudele/vecinii. Dacă vei socializa mai mult, mai ales că se anunță o perioadă cu mai multe deplasări în scopuri administrative, ai șansele să te îndrăgostești de o persoană pe care o cunoști la un curs, seminar, mediu academic, într-o deplasare în alt oraș sau dacă le faci o vizită rudelor.

Leu

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Fecioarei, respectiv în casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități independente. Așadar, situația financiară se îmbunătățește, iar dacă ești singură și ți se propune o colaborare, este posibil să ai parte și de o întâlnire romantică.

Fecioară

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în semnul nașterii tale, așa că vei fi cea mai avantajată dintre toate zodiile, pentru că vei avea parte de razele benefice ale planetei iubirii. Planul sentimental va cunoaște o îmbunătățire și vei fi mult mai deschisă să reînvii pasiunea în cuplu sau să intri într-o nouă relație.

Balanță

Începând de astăzi, Venus, stăpâna zodiei tale, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul subconștientului și al izolării. Până pe 28 octombrie este recomandat să-ți faci un bilanț personal. Totodată, pot apărea persoane din trecutul tău, cu care ești tentată să reiei legătura și chiar să începi o relație ascunsă.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatoarea casei relațiilor, în zodia Fecioarei, în sectorul asociat prietenilor și proiectelor de viitor. Așadar, dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva prin intermediul grupului pe care îl frecventezi sau persoana poate face parte chiar din echipa cu care lucrezi într-un proiect, pe care îl ai în derulare.

Săgetător

Sfera profesională primește de astăzi tranzitul lui Venus, micul benefic, așa că ar trebui să fii atentă la oportunitățile care îți ies în cale, mai ales că ți se recunosc meritele depuse în ultimele luni. În ce privește sfera amoroasă, te poți îndrăgosti de un șef, de o persoană cu funcție sau de cineva care locuiește în afara țării.

Capricorn

Evenimentul astral al zilei de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic și planeta guvernatoare a sferei sentimentale, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, schimburilor de experiență. Aceste domenii vor primi razele benefice ale lui Venus și ai toate șansele să te îndrăgostești de cineva pe care cunoști într-o delegatie, în mediul academic sau într-o călătorie.

Vărsător

Începând de astăzi, micul benefic Venus ajunge în zodia Fecioarei, în casa avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane și a banilor proveniți din cadouri. Așadar, se îmbunătățește situația financiară. Cum Fecioara este zodia care guvernează și casa intimității, vei avea parte, în următoarea perioadă, de pasiune în cuplu.

Pești

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Se va observa o îmbunătățire a relației cu partenerul de cuplu, armonie și înțelegere, iar în sfera profesională, negocierile în contracte vor decurge mult mai ușor.

 

Întrebarea Mesei Rotunde: Regizorul Jesus del Cerro divulga secretele serialului VLAD

related posts

Modifică setările cookies