Horoscop zilnic 3 octombrie 2021. Fecioarele primesc vești proaste despre un membru al familiei, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 3 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul muncii și al activităților gospodărești, așa că vei fi foarte activă în aceste domenii. Dacă ai rămas în urmă cu treburi este o zi bună pentru a le pune la punct pe toate.  Ești organizată și dai atenție maximă detaliilor. Totodată iei greu hotărâri pentru că ai tendința să despici firul în patru.

 

Taur

 

Astăzi, îți dorești doar să lenevești, să te bucuri de compania partenerului. Chiar dacă unii factori îți pot strica echilibrul interior, te încăpățânezi să-ți vezi de programul tău. Posibil să-ți parvină unele informații alarmante legate de segmentul financiar, niște blocaje sau întârzieri și acest lucru să te indispună. Nu trebuie să-ți faci probleme, este doar o întârziere din cauza lui Mercur retrograd.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în familie, legate de starea de sănătatea a unei rude. Totodată, cu Luna traversând zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat familiei și căminului, ai dispoziție de muncă, pentru rezolvarea problemelor administrative sau de sănătate. Nu te suprasolicita prea tare și pastreză câteva ore și pentru odihnă!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce informații sau vești mai puțin plăcute, drumuri multe pentru a rezolva o serie de chestiuni ale casei sau familiei. Vei amâna unele activități pe care le-ai programat, urmând să le reiei zilele următoare.

 

Leu

 

Astăzi ai o întâlnire cu cineva din grupul de prieteni, care îți propune o afacere sau implicarea într-un proiect nou. Te preocupă și partea financiară, pentru că trebuie să faci și niște investiții. În partea a doua a zilei, încerci să administrezi cât mai bine bugetul, să nu faci cheltuieli care nu-și au rostul.

 

Fecioară

 

Luna ajunge astăzi în zodia ta, iar contextul astral poate aduce certuri cu membrii familiei sau conjugale. Te afli față în față cu o provocare din punct de vedere al sănătății unui membru al familiei, așa că ești nevoită să-ți anulezi toate planurile pregătite pentru astăzi.

 

Balanță

 

Contextul astral al zilei îți aduce o stare mai puțin bună, fără energie. Recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult și să ai grijă de sănătatea ta, care a fost afectată pe fondul unei suprasolicitări la serviciu. Se impune un repaos și să încerci să te reechilibrezi fizic și psihic.

 

Scorpion

 

Relațiile cu prietenii sunt activate astăzi și s-ar putea să faci niște planuri pentru viitor legate de implicarea într-un proiect, campanie sau colaborare pe termen scurt. Dai multă atenție detaliilor și nu iei încă decizii. În altă ordine de idei, s-ar putea să ajuți cu niște sfaturi pe cineva din grupul tău, să dai o mână de ajutor într-o problemă.

 

Săgetător

 

Contextul astral, cu Luna în zodia Fecioarei, activează sectorul carierei și activităților profesionale, unde, se pare, ai rămas cu niște restanțe de săptămâna trecută. Astăzi este un moment bun să faci o strategie, un plan și să încerci să-ți organizezi treaba, astfel încât să nu mai rămâi în urmă. Ai susținerea tuturor celor implicați, așa că nu-ți mai rămâne decât să pui în aplicare planul.

 

Capricorn

 

Astăzi este activată axa cunoașterii, zodia Fecioarei și sectorul asociat studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență, perfecționării profesionale și relația cu persoane sau instituții din străinătate. Sunt multe probleme cu care te confrunți la locul de muncă, însă ai puterea să privești cu obiectivitate și să iei decizii care să schimbe modul de lucru de până acum. Dacă ești angajată, afli informații privind schimbările decise de către aceștia.

 

Vărsător

 

Astăzi se activează sectorul resurselor deținute împreună cu partenerul de cuplu, segmentul intereselor materiale, al datoriilor, taxelor, impozitelor, dar și al sumelor de bani pe care le poți primi sub formă de cadou de la cineva din familie, de la o persoană din străinătate sau de la rudele partenerului.

 

Pești

 

Luna traversează, astăzi, zodia Fecioarei, respectiv casa relațiilor, iar Mercur retrograd se află pe casa banilor, așa că vei avea dialoguri cu partenerul de cuplu legate de administrarea unor sume de bani, privind o moștenire, accesarea unui credit sau reeșalonarea unor rate. Posibil să existe și divergențe de opinie și de mentalități, dar într-un final ajungeți la un punct comun.

 

related posts

Modifică setările cookies