Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Scorpionii își fac planuri de viitor cu partenerul, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 3 octombrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna în tranzit prin zodia Capricorn aduce preocupări pentru organizare și strategii în proiectele profesionale. S-ar putea să existe tensiuni între tine și superiori, dar dacă abordezi constructiv contextul zilei, eforturile tale vor fi răsplătite cu obținerea unei aprobări pentru implementarea unui proiect.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să apară conflicte între tine și partener sau colegii de serviciu, pentru că nu rezonați într-o chestiune și niciunul nu vrea să facă un compromis. Atenție și la starea de sănătate, care-ți poate aduce mici probleme! Caută și odihnește-te mai mult și adoptă un stil de viață sănătos!

 

Gemeni

 

Astăzi te preocupă situația financiară, returnarea unei datorii sau obținerea unor sume suplimentare. Vei reuși să faci rost de o colaborare sau să mai faci ceva în plus la serviciu. Te-ai făcut remarcată în ultima perioadă și șefii ți-au propus să preiei un proiect, care va fi remunerat separat de salariu.

 

Rac


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și familie, locuință și administrarea unor bunuri. Ai de gând să faci niște investiții, să cumperi sau să închiriezi, să-ți suplimentezi veniturile în acest fel, însă ești legată de alți membri ai familiei, care nu sunt de acord cu intențiile tale și atunci va fi nevoie să-I convingi.

 

Leu

 

Cu Luna în tranzit prin casa muncii, în aspect dizarmonic cu Soarele din casa comunicării, este posibil să intri în conflicte cu colegii sau cu cei cu care interacționezi, așa că vei traversa o zi destul de solicitantă pentru tine. În partea a doua a zilei, lucrurile se vor mai liniști și nu vei mai fi așa determinată să faci ordine sau să iasă totul așa cum îți dorești tu.

 

Fecioară

 

Astăzi te preocupă sfera sentimentală și poate pregătirea pentru o minivacanță. Ai preocupări și pentru costuri, pentru că vei căuta oferte. În planul sentimental, dacă ești singură, poate să apară cineva neașteptat, care, în primă fază, să nu-ți placă, să nu rezonezi, dar pe măsură ce începi să dialoghezi, să-ți dai seama că aveți multe în comun, mai ales viziuni și principii.

 

Balanță


Cu Luna în tranzit prin casa vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu rudele, preocuparea ta principală de astăzi va fi să rezolvi anumite situații din familie, care te-ai deranjat în relația cu unele rude sau apropiați. De asemenea, îți dorești să faci niște schimbări în spațiul de locuit și faci un plan.


Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin casa comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți, ești foarte activă astăzi pe toate mediile și în relațiile interumane. De asemenea, poți susține cu succes un interviu, un examen, o lucrare în fața unei comisii, să pregătești o strategie de lucru pe termen lung. Relația cu partenerul este bună și ești motivată să faceți planuri comune de viitor.

 

Săgetător

 

Astăzi cheltui bani, faci plăți, dar situația financiară s-a îmbunătățit în ultima perioadă, așa că vei rămâne și cu bani, pe care îi redirecționezi într-un cont de economii. Dacă încă nu ai rezolvat o situație legată de bani, este posibil ca revenirea lui Mercur la mișcarea directă să-ți aducă o propunere de a prelua o funcție, care-ți va aduce mai mulți bani în conturile tale.

 

Capricorn

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta vei avea parte de multă organizare, determinare, ambiție și vei găsi echilibrul de care ai nevoie. Trigonul pe care Luna îl formează cu Uranus din casa iubirii, vine să-ți aducă evenimente neașteptate în planul relațiilor.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi cu Luna în tranzit prin casa subconștientului, izolării și introspecției să te simți cu energie scăzută, mai obosită și cu dorința de a sta departe de factorii de stres. Ai nevoie să petreci timp în care să te reechilibrezi. S-ar putea să ai niște revelații, care să-ți aducă soluții la unele probleme. La serviciu, vei fi atentă în jurul tău, la cum reacționează colegii. De asemenea, afli informații neoficiale, care te pun în gardă.

 

Pești

 

Posibil astăzi să ai niște discuții cu partenerul, legate de administrarea banilor pe care îi dețineți la comun. Sau poate partenerul primește o mărire salarială, bani pe care decideți să îi economisiți. Dacă ești singură, pot avea loc dialoguri cu familia legate de administrarea unor fonduri comune, patrimoniului sau valorificării unui imobil/teren.

related posts

Modifică setările cookies