Horoscop zilnic 3 octombrie 2023. Taurii se îndrăgostesc de persoana nepotrivită, Vărsătorii au o relație extraconjugală


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 3 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Sectorul activităților profesionale va fi activat, începând de astăzi, de trecerea Lunii Negre în zodia Fecioară. În următoarele nouă luni se pot complica relațiile de muncă și va fi nevoie de mai multă atenție la ce transmiți, în așa fel încât să nu rănești, pentru că vei avea impulsul să critici excesiv. Atenție și la starea de sănătate, unde se pot reactiva anumite afecțiuni mai vechi!

 

Taur

 

Sectorul sentimental va fi activat, începând de astăzi, de trecerea Lunii Negre în zodia Fecioară. Până la finalul lunii iunie 2024 se complică situația în planul sentimental, relațiile cu copiii, dar și proiectele pe care le ai în derulare. Dacă ești singură, ai grijă de cine te îndrăgostești, pentru că este posibil să nu fie persoana potrivită! Daca faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ești mai critică și partenerul va reacționa și el pe măsură.

 

Gemeni

 

Sectorul vieții de familie este activat, începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. În următoarele nouă luni se complică relațiile de familie și pot avea loc tot felul de evenimente, care au legătură cu căminul, spațiul de locuit. Posibil să apară și încurcături cu casa, să nu-ți convină ceva, să vrei să schimbi mai des obiectele electrocasnice și niciodată să fii mulțumită. În această perioadă este recomandat să renunți la critici în raport cu ceilalți membri ai familiei și să nu te lași copleșită de stări de teamă sau anxietate, care au legătură cu trecutul sau rădăcinile.

 

Rac

 

Sectorul comunicării, învățării, transmiterii și primirii de informații este activat, începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. În următoarele nouă luni se complică relațiile cu ceilalți, pentru că vei avea impulsul să fii foarte critică și nemulțumită. Posibil să experimentezi și faptul că simți că nu mai ai încredere în forțele tale sau că nu ești stăpână pe cunoștințele pe care le deții. O atenție deosebită se cere și-n deplasări.

 

Leu

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă este activat, începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. În următoarele nouă luni s-ar putea să intervină probleme cu banii, să nu-I mai adminstrezi corect, să apară întârzieri sau să iei decizii neinspirate. Așadar, recomandarea este să ai grijă la ce acțiuni întreprinzi.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Luna Neagră începe să-ți tranziteze casa personalității și până la finalul lunii iunie 2024 va fi nevoie să ai grijă cum îți gestionezi emoțiile, trăirile, să nu devii excesiv de critică. Atenție de ce persoane te simți atrasă și nu te lăsa păcălită! Pe de altă parte, Luna Neagră este legată de instinctele primare, pe care va fi nevoie să le depășești, dacă dorești să evoluezi.

 

Balanță

 

Sectorul subconștientului, izolării și trecutului este activat, începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. În următoarele nouă luni este posibil să ai parte de frământări interioare, să apară temeri din trecut, pe care va trebui să le rezolvi. Va fi nevoie și de o grijă mai mare asupra sănătății, pentru că este posibil niște afecțiuni să se reactiveze.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung, este activat începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. Până la finalul lunii iunie 2024 lucrurile se pot complica. Relațiile cu prietenii se pot vicia, iar în proiecte să apară tot felul de situații încurcate. Se activează și axa iubirii și va fi nevoie să fii atentă să nu critici, pentru că poți strica niște relații.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat carierei, imaginii și statutului profesional, este activat începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. În următoarele nouă luni este posibil să se complice/ încurce lucrurile în sectorul profesional. Recomandarea astrelor este să fii atentă la cum îi abordezi pe șefi sau ce atitudine adopți în relațiile cu autoritățile. Ai grijă și la imagine până în iunie 2024!

 

Capricorn

 

Sectorul asociat perfecționării și schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriile și filosofia de viață este activat, începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. Până în iunie 2024 trebuie să ai grijă la aceste domenii pentru că pot să apară complicații. Dacă vrei să obții o funcție este posibil să fie nevoie să te apuci din nou de învățat, iar dacă pleci în călătorii, asigură-te că nu ai uitat actele sau că ești în regulă cu toate! În ce privește sistemul de credințe și convingeri, poți avea parte de revelații/conștientizări, de o vindecare.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat avantajelor financiare provenite din alte surse decât salariul, moștenirilor, banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane este activat începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. În următoarele nouă luni este recomandat să eviți speculații financiare, să faci împrumuturi, pentru că pot să apară tot felul de încurcături. Și sectorul intim este activat și trebuie să ai grijă la tendința de a intra într-o legătură extraconjugală.

 

Pești

 

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, este activat începând de astăzi, de tranzitul Lunii Negre prin zodia Fecioară. Până la finalul lunii iunie 2024 este nevoie să ai grijă la relațiile cu partenerul de cuplu sau la cei cu care desfășori activități. Apar provocări, complicații, încurcături și pentru a trece mai ușor peste această perioadă este nevoie să renunți la critici sau acuzații nefondate.

 

 

 

 

Modifică setările cookies